23 Ekim 2019 Çarşamba

Real Madrid ve Zidane İstanbul’da nefes aldı

Şampiyonlar Ligi A Grubunda Galatasaray, sahasında Real Madrid’e 1-0 mağlup oldu. İspanyol basını, Real Madrid’in aldığı galibiyetin önemine değindi. Eleştirilen Zidane’a Kroos’un nefes aldırdığını yazdı.

BOLD – Real Madrid’in, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 yenmesi İspanya’da da geniş yer buldu. Bu galibiyetin Zinedine Zidane nefes aldırdığı vurgulandı. Real Madrid’in de bir çıkış yakaladığını ve bu açıdan İstanbul’dan galibiyet ile dönmenin önemli olduğunu belirtildi.

MARCA: REAL MADRİD FİNALLERİ NASIL KAZANACAĞINI BİLİYOR

İspanyol basınının ünlü gazetelerinden Marca, Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’nde gruba kötü başlangıç yapmasından dolayı adeta bir final maçına çıktığını ve bu finalden galip geldiğini yazdı. Manşette, “Real Madrid finaleri nasıl kazanacağını iyi biliyor. ifadeleri yer aldı.

AS: KROOS, ZIDANE’A NEFES ALDIRDI

AS gazetesi ise Real Madrid’in pozisyon anlamında üstün oynadığı maçta 1-0 galip geldiğini ve ilk yarıda kırılma anında Courtois’in önemli kurtarışlar yaptığını yazdı. Haberde yarıca Kroos’un, son dönemde yoğun bir şekilde eleştirilen Zidane’a da nefes aldırdığı ifadeleri yer aldı.

BELÇİKA BASINI: GALATASARAY İLK YARIDA KAYBETTİ 

Belçika basını ise Club Brugge’ün PSG karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte Real Madrid’in Galatasaray önündeki galibiyetine vurgu yaparak, “Grupta 4. maçlar belirleyici olacak. Galatasaray maçı ilk yarıda kaybetti. Courtois’in müthiş kurtarışları, Kroos’un golü ve ikinci yarıdaki gel gitler maçın skorunu belirledi. Real Madrid, Galatasaray karşısında çok önemli bir zafer elde etti”

L’EQUİPE: REAL MADRİD RAHATLADI

Fransız basınında L’Equipe gazetesi ise maçı, “Real Madrid, Galatasaray deplasmanında 1-0 kazanarak nefes aldı. Bu galibiyet son haftalarda eleştirilen Zidane’ı da biraz olsun rahatladı.” şeklinde değerlendirdi.

Galatasaray Avrupa’da irtifa kaybediyor; İşlemeyen makine, bozuk motor

 

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder