23 Ekim 2019 Çarşamba

Terörist diye Emniyet’ten ihraç edildi; Askerliğini yaparken şehit düştü

Terör örgütü üyeliği suçlamasıyla mesleğinden ihraç edilen ve tutuklanan polis memuru Zekeriya Burak Altunok askere alındı. Ağrı’da şehit düştü.

BOLD – 695 Sayılı KHK ile 24 Aralık 2017’de ihraç edilen polis memuru Zekeriya Burak Altunok (32) şehit düştü. 20 Ekim 2019’da Ağrı Doğubeyazıt’ta çıkan çatışmada yaralanan Altunok, kaldırıldığı hastanede dün (22 Ekim 2019) hayatını kaybetti. İki çocuk sahibi olan Altunok’un cenazesi bugün öğlen vaktinde kaldırılacak.

Zekeriya Burak Altunok’un avukatı AKP’li Ahmet Demirci, müvekkilinin ölümünü ‘mutlu son’ olarak sosyal medya hesabından paylaştı. Altunok’un bütün suçlamalardan beraat ettiğini duyuran Demirci, “Size en mutlu sonu bildiriyorum. Müvekkilim Burak Zekeriya Altunok bu dosyadan sonra vatani görevi için gittiği Peygamber Ocağında dünyadaki bütün suçlamalardan beraat etmiş ve şehit olmuştur. Allah rahmet eylesin.” açıklamasını yaptı. Akabinde Hulusi Akar imzalı ‘şehit’  belgesi paylaştı.

Demirci kendisine yöneltilen “Üstat bu nasıl iş? Hem Tayyip Erdoğan’ı destekliyorsun, hem Tayyip Erdoğan’ın terörist diye yaftaladığı insanın avukatlığını yapıyorsun?” sorusuna “Bir siyasetçiyi desteklemek başka bir şey, işini yapmak ve adalet yolunda koşturmak bambaşka bir şey.” şeklinde cevap verdi.

Ahmet Demirci’nin, 14 Şubat 2019’da yaptığı paylaşımda ise “16 ay cezaevinde yatan müvekkil Yargıtay’ın bozma ilamıyla yeniden yargılandı ve “ceza verilmesine yer olmadığına dair karar” verildi. Bir insanın 16 ayını geri verebilmek için yapılabilecek hiçbir şey yok, adaleti zamanında tesis etmek dışında.” demişti. Demirci 22 Ocak 2019’da ise “Şehidimiz ile duruşma beklerken bir de hatıra bırakmışız… SEGBİS Selfie” notu yazılı, SEGBİS’ten alınan bir görüntüyü yer verildiği görüldü.

POLİSLİKTEN İHRAÇ, VATANİ GÖREV İÇİN ASKERLİK!

Zekeriya Altunok’un bir arkadaşı ise sosyal medya hesabından ölümünü duyurarak bazı paylaşımlarda bulundu. @KodParcasi hesaptan yapılan paylaşımlar şöyle:

“KHK ile mesleğinden ihraç edilen polis memuru Zekeriya Altunok, terörist yaftasından sonra vatani görevini ifa etmek üzere bulunduğu Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde, zırhlı araca düzenlenen roket saldırısında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Bugün VATAN HAİNİ denilerek Kanun Hükmünde Kötülükler ile polislik mesleğinden ihraç edilen ve akabinde VATANİ GÖREVİNİ ifa etmesi için askere alınan Zekeriya (Burak) Altunok (32) yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
İLK TAZİYE MESAJINI ONU HAİN İLAN EDEN MİLLETVEKİLLERİ ATTI

İki çocuk babası şehidimiz 24 Aralık 2017’de yayınlanan 695 sayılı Kanun Hükmünde Kötülük ile kamu görevinden TERÖRİST denilerek ihraç edilmişti. O gün tüm iftira medyası diğer KHKlarda olduğu gibi “fetöcü vatan hainleri devletten temizleniyor” manşetleri atıyordu. Bu ülke için tehlikeli görülüp elinden silahı alınan ve terörist ilan edilen şehidimiz 2 sene sonra maddi imkansızlıklardan dolayı BEDELLİ OLARAK askerliğini yapamadığı için er olarak vatani görevini yapması için eline silah verilip askere alınıyor. Ne hazindir ki bugün ilk taziye mesajlarını onu ‘terörist ilan eden’ KHKların çıkarılması için canhıraş şekilde çaba sarf eden milletvekilleri attı. Milliyetçi ve vatansever bazı olan siyasiler de timsah gözyaşı dökme yarışına girdiler. Oysa daha dün onlar için teröristti.

HULUSİ AKAR’IN KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞI

Şehidimizin iki yavrusu var demiştim. Uzun süre bebek sahibi olmak için beklemişler akabinde dünyalar tatlısı iki çocukları olmuş. Ne hazindir ki şehidimiz çocuklarına bile doyamadan son 2 yılını ağır bir ithamın altında geçirdi ve bu dünyadan dertleriyle göçüp gitti. Yarın öğle namazına müteakip defnedilecek olan şehidimizin cenazesine devlet erkanından katılanlar olacak mı acaba? Şehidimiz üzerinden siyaset yaparlar mı sizce? Yahut Milli Savunma Bakanımız ‘KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞI’nın ‘vatan haini’ ilan edildiğini biliyor muydu acaba?

TROLLER TWEETLERİ SİLDİ

Bir önemli hususu daha paylaşmak istiyorum. Bugün iftira medyasının amiral gemileri şehidimizin haberini yapmadı biliyor musunuz? Her şehit haberinden nemalanan bu güruh neden bu şehit haberini görmedi sizce? Muhalif denilen medya bile hakikati hala yazamadı. Hele hele her şehit haberinde ellerini ovuşturan ve çakma vatansevercilik oynayan trollere ne demeli? Bazı büyükbaş troller şehidimizin KHKlı olduğunu öğrenince attıkları tweetleri sildiler. Küçükbaş trollerin ağzını bıçak açmıyor İşte böyle namussuzlar.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder