17 Mart 2020 Salı

Koronavirüs Hollywood’a bulaşmaya devam ediyor

Tom Hanks ve Olga Kurylenko’dan sonra iki oyuncuda daha koronavirüse rastlandı.

BOLD– Luther dizisiyle hafızalara kazınan İngiliz oyuncu İdris Elba ve Game Of Thrones’taki Tormund karakteriyle tanıdığımız Kristofer Hivju koronavirüs pozitif olduklarını açıkladılar.

İdris Elba, Kristofer Hivju

ELBA VİDEOYLA HIVJU MESAJLA DUYURDU

Polisiyeseverler için bir klasik olan Luther dizisiyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen ve en son Hobs&Shaw filminde izlediğimiz İngiliz oyuncu İdris Elba da koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Elba, kendini izole ettiğini yayınladığı bir videoyla açıkladı.

“İyi hissediyorum ancak virüse maruz kalma olasılığını öğrendiğimden bu yana kendimi izole ettim, karantinaya aldım. Şu ana dek hastalığın hiçbir belirtisi yok. Evde kalın. Ellerinizi yıkayın, insanlarla mesafenizi koruyun. Sanıyorum böylesi bir durum karşısında en iyi şey şeffaflık. Bölünmüş, bir dünyanın içinde yaşıyoruz. Ama şimdi birlik olup birbirimizi düşünme zamanı. Nasıl olduğumu bildirmeye devam edeceğim, sakin ve pozitif kalın.”

GAME OF THRONES DEVİ DE VİRÜS KAPTI

Fenomen dizi Game Of Thrones’taki Tormund karakteriyle dikkat çeken daha sonra Hızlı ve Öfkeli 8’de yer alan 41 yaşındaki iki çocuk babası Norveçli aktör Kristofer Hivju’nun corona virüs testi de pozitif çıktı. Hivju haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla ve şu sözlerle duyurdu:

“Hepinizi son derece dikkatli olmaya çağırıyorum; ellerinizi yıkayın, mesafenizi koruyun. Hep birlikte mücadele edebilir, hastanelerimizde olası bir krizi önleyebiliriz. Birbirinize iyi bakın. Sağlıklı kalın”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder