20 Mart 2020 Cuma

Yurt genelinde bank operasyonu: Kırklareli’nde koronavirüs nedeniyle banklar kaldırıldı

Kırklareli’nde belediye ekipleri, tüm uyarılara rağmen şehrin çeşitli noktalarındaki banklara vatandaşların oturması üzerine koronavirüs tedbirleri kapsamında bankları kaldırdı.

BOLD – Kırklareli’nde belediye ekipleri, kent genelinde taksiler, taksi durakları, minibüsler, ibadethaneler, okullar ve otogar gibi halkın en çok kullandığı toplu yaşam alanlarını dezenfekte ederek, vatandaşlara, uyarıların yer aldığı broşürleri dağıttı.

Tüm uyarılara rağmen vatandaşlarını banklarda oturduğu bilgisine ulaşan ekipler, harekete geçti. Ekipler, beton zemine montajlı bankları söktükten sonra kamyonetle belediye şantiye alanına götürdü.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların sağlığını korumak için tedbirler almaya devam ettiklerini söyledi. Kalabalık alanlardan herkesin uzak durması gerektiğini anlatan Kesimoğlu, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların evlerinden zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamasını istedi. Kesimoğlu, kent genelindeki parklar ve çeşitli alanlarda bulunan bankların kaldırıldığını ifade etti.

Daha önce de Denizli’de yaşlılar koronavirüs uyarılarına uymayınca, belediye meydandaki bankları sökmüştü.

İstanbul Adliyesinde ‘korona’ karantinası

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder