17 Mart 2020 Salı

NBA’de koronavirüs şoku; Kevin Durant’de pozitif çıktı

NBA’in süperstarlarından biri olan Kevin Durant’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kendisini iyi hissettiğini söyleyen yıldız basketbolcu şu mesajı verdi: “Herkes dikkatli olsun, kendinize iyi bakın ve evinizde kalın. Bunu atlatacağız”

MUHAMMET ALİ TOKSOY 

 

BOLD- Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs nedeniyle 12 Mart’ta süresiz olarak ertelenen NBA’deki vaka sayısı 7’ye yükseldi. Kevin Durant’in test sonuçlarının pozitif çıktığını, gazeteci Shams Charania’nın twitter hesabından duyurmasıyla birlikte basketbolseverler büyük bir şok yaşadı.

NBA’in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kevin Durant’le birlikte Brooklyn Nets takımından 4 oyuncunun Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı. İsimleri açıklanmayan basketbolculardan birinin belirtileri gösterdiği, 3’ünde ise semptom görülmediği bilgisi verildi. Doktor gözetimindeki 4 oyuncunun da kendilerini karantina altına aldığı belirtildi.

Ligde son maçını Brooklyn Nets ile oynayan Los Angeles Lakers’da, yönetim tedbir almak için oyuncularına koronavirüs testi yaptıracak. Pozitif çıkan oyuncu olursa, 14 gün süreyle kendilerini karantinaya alacaklar.

NBA’DE KORONAVİRÜS’E YAKALANANLAR

İlk olarak, Utah Jazz’da oynayan Rudy Gobert’in test sonucunun pozitif çıktığı NBA’de, koronavirüse yakalanan oyuncuların isimleri şöyle;

· Rudy Gobert – Utah Jazz
· Donovan Mitchell – Utah Jazz
· Christian Wood – Detroit Pistons
· Kevin Durant – Brooklyn Nets
· Adları henüz açıklanmayan üç Brooklyn Nets oyuncusu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder