18 Mart 2020 Çarşamba

Trabzon-Başakşehir maçının hakemlerine maç yok

Merkez Hakem Kurulu 27. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Trabzonspor-Başakşehir maçında görev yapan orta hakem Fırat Aydınus ile VAR hakemi Mete Kalkavan’a maç verilmedi.

BOLD – Süper Lig’in 27. haftasında yapılacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Geçen hafta Trabzonspor – Medipol Başakşehir maçının orta hakemi Fırat Aydınus ile VAR hakemi Mete Kalkavan’a maç verilmedi. 26. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmanın 32. dakikasında bordo-mavililerin penaltı beklediği bir pozisyon yaşandı. Skrtel’in Nwakaeme’yi çektiğini düşünen bordo-mavili taraftarlar sosyal medyada pozisyonun penaltı olduğu konusunda tepki gösterdi. Tekrar görüntülerde de Nwakaeme’nin çekilmesi net bir şekilde belli olurken hakem Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi. VAR hakemi Mete Kalkavan’da pozisyonun ceza sahasında olmasına rağmen herhangi bir uyarıda bulunmadı. İki hakemde bu hafta mac alamadı.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligin 27. haftasındaki müsabakaları yönetecek hakemler şunlar:

20 Mart Cuma: 

20.00 Fenerbahçe-HES Kablo Kayserispor: Atilla Karaoğlan

21 Mart Cumartesi:

14.00 Gaziantep FK-MKE Ankaragücü: Cüneyt Çakır
17.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa: Halil Umut Meler
17.00 Demir Grup Sivasspor-Yukatel Denizlispor: Abdulkadir Bitigen
20.00 Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor: Ümit Öztürk

22 Mart Pazar: 

13.30 Gençlerbirliği-İttifak Holding Konyaspor: Alper Ulusoy
16.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray: Yaşar Kemal Uğurlu
19.00 Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor: Ali Şansalan
19.00 Göztepe-Trabzonspor: Zorbay Küçük

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder