20 Mart 2020 Cuma

Yalman’ın ölümü sonrası orduevinde korona alarmı

Org. Aytaç Yalman’ın koronavirüsü nedeniyle ölmesinin kesinleşmesinin ardından Fenerbahçe Orduevi’nde alarm ilan edildi. Gazeteci Saygı Öztürk, Yalman’la biraraya gelenlerin hastanelere başvurduğunu yazdı.

BOLD – Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman’ın ölümüyle ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. 11 Mart’ta hastalanıp beş gün sonra ölen Aytaç Yalman’ın eşi ve kardeşi de karantinaya alınırken spor yaptığı Fenerbahçe Orduevi alarma geçti.

Yalman’la ilgili yeni bilgileri yazan Sözcü Yazarı Saygı Öztürk, Yalman’ın ölümü üzerine Fenerbahçe Orduevi’nin alarma geçtiğini şu ifadelerle anlattı:

ORDUEVLERİNDE ÖNLEMLER ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI

“Fenerbahçe Orduevi Yerleşkesi’nde “Korumalı lojmanlarda” kalan Aytaç Yalman, jimnastikçi kimliğiyle de biliniyordu. Spor salonunu düzenli kullanan, Yalman, bahçede de yürüyüş yapıyordu. Aytaç Yalman’ın corona virüsü nedeniyle vefat ettiğinin öğrenilmesinden sonra, özellikle spor salonunu kullananlar, Aytaç Yalman ve eşiyle son dönemde bir araya gelenler arasından da gelişmeler nedeniyle önlem olarak hastaneye başvuranlar oldu. Orduevlerinde de önlemler en üst düzeye çıkarıldı.”

Bakan’dan Aytaç Yalman açıklaması: Koronavirüsten ölen üçüncü kişi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder