9 Haziran 2020 Salı

“Gökhan Gönül ve Caner Erkin Fenerbahçe’ye gitmeyeceğine inanıyorum”

Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fenerbahçe’ye gidecekleri konuşulan Gökhan Gönül ile Caner Erkin’in takımda kalacaklarına inandığını söyledi. Kaleci arayışı ise devam ediyor.

BOLD – Korona virüs salgını nedeniyle 2.5 ay Hollanda’da kalan Beşiktaş Kulübü’nün Futbol Transfer, Scouting ve Futbol Yapılanması Sorumlusu Erdal Torunoğulları, normalleşme sürecinin başlamasının ardından kara yolu ile Türkiye’ye döndü. Maçların başlayacak olmasından dolayı mecburen dönüş yaptıklarını belirten Torunoğulları uçaklar kalkmadığı için bu yolu tercih ettiklerini söyledi. Transfer konularına da değinen tecrübeli çalıştırıcı Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in durumlarına açıklık getirdi.

GÖKHAN, CANER VE ATİBA İLE SÖZLEŞME YENİLEMEK İSTİYORUZ

Beşiktaş’ın Hollandalı file bekçisi Jeoten Zoet ve orta saha Leroy Fer ile anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Torunoğulları, şöyle konuştu:

“Ben uzun süre Hollanda’da kaldığım için bu isimler gündeme geliyor herhalde. Tabii bir kaleciye ihtiyacımız var, bu bir gerçek. Üst düzey bir kaleci almamız gerekiyor. Diğer oyunculara bakacağız. Belki Zoet de o listede olabilir. Çünkü bir çok kaleci adayımız vardı. İnşallah bir tanesiyle ortak noktada buluşuruz. Görüştüğümüz hem yabancı hem de yerli kaleciler var.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder