11 Haziran 2020 Perşembe

Mehmet Barlas’tan CHP’ye Osman Kavala ve Ahmet Altan eleştirisi

Sabah’ın başyazarı Mehmet Barlas, salgın nedeniyle tutuklandığı gün serbest bırakılan Enis Beberberoğlu örneğini vererek CHP’yi eleştirdi. “Aynı formül neden kullanılmıyor” diye sordu.

BOLD – İktidar yanlısı Sabah’ta yayınlanan bugünkü yazısında Mehmet Barlas, tutuklu muhalifler ile gazeteciler konusunda CHP’yi eleştirdi. Erdoğan’ı desteklemesine rağmen gazetecilerin tutuklanmasının kendisini mutsuz ettiğini söyleyen Barlas, “Ancak verdiğim desteğe karşı benim de eleştirdiğim icraatları vardır bu isimlerin. Bir gazeteci olarak muhalefetin bu konulara ilişkin eleştirilerini duyunca, demokrasinin varlığından ötürü nefes alırım ve mutlu olurum” dedi.

KAVALA VE ALTAN İÇİN DE KULLANILABİLİRDİ

CHP’nin gazeteci kökenli milletvekili Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülüp tutuklanmasına çok üzüldüğünü yazan Barlas, Berberoğlu’nun tahliye formülünün Ahmet Altan ve Osman Kavala için de kullanılabileceğini söyleyerek CHP’ye yüklendi.

Mehmet Barlas CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Aynı formül neden Ahmet Altan veya Osman Kavala için de kullanılmıyor” diye sorabilirdi grup toplantısında… Sosyete damat” benzeri saçma sapan tekerlemelerle vaktini ziyan edeceğine, özgürlüklerin önemini vurgulayabilirdi. Ve mesela 65 yaşını geçenlerin akşam 20.00’de zorla evlerine dönmelerinin gerekçesi nedir diye sorabilirdi. Hatta espri yapıp ‘Ben 72 yaşındayım ve akşam eve dönmesem de kimseye zararım olmuyor’ diyebilirdi” sözleriyle hedef aldı.

CHP’nin içinde bulunduğu kısır döngüden çıkamadığını söyleyen Barlas, ”CHP, yerel seçimlerde elde ettiği başarıyı da ziyan ediyor” ifadelerini kullandı.

Çakma UNESCO ödülü AKP’li başkanın başına dert oldu

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder