10 Haziran 2020 Çarşamba

Melih Gökçek’i süt markası ele verdi: Pislik kendi dönemine ait çıktı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, sosyal medya hesabından paylaştığı Halk Ekmek’teki hijyenik olmayan görüntülerin kendi dönemine ait olduğu ortaya çıktı.

BOLD – Görevden el çektirilen Melih Gökçek, önceki gün sosyal medya hesabından, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait Halk Ekmek üretim tesislerinden hijyenik olmayan bazı görüntüler paylaştı. ABB Başkanı Mansur Yavaş ve yönetimini suçlayan eski ABB Başkanı Melih Gökçek, görüntüleri kendisine gönderenlerin de işinden olduğunu iddia etti.

O MARKA EN SON ONUN DÖNEMİNDE ALINDI

Oda TV’nin hazırladığı bir habere göre o görüntüler Gökçek’in kendi dönemine ait. Görüntülerde Halk Ekmek üretim tesisindeki fotoğraflardaki süt markasının en son Gökçek döneminde Halk Ekmek’te kullanıldığı öğrenildi.

Oda TV haber sitesinin, detayı yakalayan bir Halk Ekmek yetkilisiyle yaptığı röportaj da şöyle “Seçimi Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın kazanmasına rağmen, millet iradesine aykırı şekilde şirket yönetimlerini aylarca devretmemek için direnç gösterdiler. Melih Gökçek’in yıllarca siyasi danışmanlığını yapan Ahmet Sarıduman, Halk Ekmek Genel Müdürlüğü görevinden ancak 20 Ağustos 2019’da ayrılabildi. Fotoğraflarda görülen süt markası da fabrikamıza en son onun döneminde alınmıştı. Burada Ankaralıları yine aldatmaya yönelik paylaşım yapılıyor. Ama çamur yine eline bulaşmış, daha önce birçok kez olduğu gibi yine faka basmış. Halk Ekmek Fabrikası, Başkanımız Mansur Yavaş döneminde, uluslararası tüm hijyen kurallarına uygun olarak sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek üretmeye devam etmektedir. Ekmeğimizi tüm Ankaralılar güven içerisinde tüketebilirler.”

İFTİRALAR ONA YAKIŞIYOR DA…

Gökçek’in iddialarına sosyal medya hesabından cevap veren CHP’li Aylin Nazlıaka da şu ifadeleri kullandı: “Gökçek’in Twitter’dan paylaştığı Halk Ekmek fabrikasını pislik içinde gösteren fotoğraflar, kendi dönemine ait çıktı. Artık rezil bile olamayacak kadar dibin dibine indi. Bu iftiralar ona yakışıyor yakışmasına da, boş yere halkın gündemini meşgul ediyor”

İLK VUKUATI DEĞİL

Gökçek daha önce de Erzurum’da buz tutan yol görüntülerini Ankara diye paylaşmıştı.

Çöpten atık toplayan engelli çocuk

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder