11 Haziran 2020 Perşembe

Özgür Özel’e saldırının sebebi ‘kimyalarını bozan’ anketler

Meclis’te yumruklu saldırısına uğrayan CHP’li Özgür Özel, anketlere yansıyan oy kaybının Cumhur İttifakı’nın kimyasını bozduğunu ve AKP ile MHP’nin kutuplaştırma siyasetine sarıldığını belirtti.

BOLD – Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Olcay Kılavuz’un yumruklu saldırısına uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, “AKP ile MHP refleks olarak en iyi bildikleri şeyi, kutuplaştırma siyasetini yapmaya başladı. Gerginlikle taraflarını konsolide edebileceklerini düşünüyorlar” dedi.

CHP’Yİ SOKAĞA ÇEKMEK İSTEYEN İŞLER YAPACAKLAR

Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre Özgür Özel, anketlere yansıyan oy kaybının Cumhur İttifak’ının kimyasını bozduğunu ifade etti. “Genel Başkanımız ‘CHP’yi rahatsız edecek, irrite edecek ve sokağa çekmek isteyen işler yapacaklar’ demişti. Bunlardan biri Enis Berberoğlu’nun ve üyelerimizin tutuklanmasıydı. Meclis’teki fiziki saldırı da benzer bir amaca hizmet ediyor” yorumunu yaptı.

SARAY’IN BU TAŞERONU PİS İŞLERİ YAPMAYA MUKTEDİR

Saldırıda seçilen taşerona dikkat edilmesi gerektiğini dile getirerek “Daha önce eleştirilerimize fiziki saldırı tehdidinde bulunanlar, bugün de Saray’ın taşeronu olarak fiziki saldırıda bulundular. Bu taşeron kimsenin yapamayacağı pis işleri yapmaya muktedirdir” dedi.

İnfaz yasasıyla tahliye oldu! Pompalı tüfekle cinayet işledi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder