25 Kasım 2020 Çarşamba

Gerçek vaka sayısını açıklanınca Türkiye Avrupa’da zirveye çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de son 24 saat içinde tespit edilen koronavirüs vaka sayısının 28 bin 351 olduğunu duyurdu. Testi pozitif çıkanların da tabloya dahil edilmesiyle Türkiye, Avrupa’da en yüksek vaka sayısı bildiren ülke oldu.

BOLD – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından güncel koronavirüs verilerini açıkladı. Son 24 saat içinde Türkiye’de toplam 6 bin 814 yeni hasta tespit edilmesiyle hasta sayısı 467 bin 730’a yükseldi.

AVRUPA’DA EN YÜKSEK VERİ TÜRKİYE’DE

Fahrettin Koca, artık korona tablosunda semptom göstermeyen ama testi pozitif çıkan vakaların da yer alacağını ifade ederek Türkiye’de son 24 saat içinde toplam 28 bin 351 vakanın tespit edildiğini açıkladı. 28 bin 351 vakayla birlikte Türkiye, Avrupa’da en yüksek vaka sayısını bildiren ülke oldu. Türkiye’de hali hazırda hala toplam kaç vaka olduğu, bugüne kadar kaç pozitif vakanın negatife döndüğü, Türkiye’de ilk korona vakasının görüldüğü mart ayından bu yana toplan kaç korona vakası tespit edildiği henüz bilinmiyor.

TÜRKİYE’Yİ İTALYA TAKİP EDİYOR

Türkiye’nin ardından İtalya, son bir gün içinde 25 bin 853 vakanın tespit edildiğini açıkladı. İtalya’nın ardından Birleşik Krallık’ta 18 bin 213 vaka tespit edildi. Avrupa’da en çok günlük vaka sayısının tespit edildiği dördüncü ülke olan Fransa’da 16 bin 282 vaka tespit edildi. Worldometers’in verilerine göre, vaka sayısında Fransa’yı Polonya ve Almanya izledi. Polonya’da vaka sayısı son 24 saat içinde 15 bin 362 arttı. Almanya’da ise 13 bin 243 vaka tespit edildi.

KHK zulmüne böyle direniyorlar: İşte İzmir’in ‘Badanacı Ablalar’ı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder