27 Kasım 2020 Cuma

Müge Anlı’yı şok etti: 24 yıl ceza aldım 3 yılda cezaevinden çıktım

Müge Anlı ile “Tatlı Sert” programına konuk olan bir kişinin, 24 yıl cezasını infaz yasasıyla 3 yılda çekip cezaevinden çıktığını söylemesi stüdyoda bulunanları şok etti. Şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, “O zaman boşa mı kürek çekiyoruz” tepkisi verdi.

BOLD – 24 yıl hapis cezası nedeniyle 2017 yılında cezaevine girdiğini ve infaz yasasından faydalanarak 3 yılda çıktığını söyleyen kişinin sözleri stüdyoda şaşkınlığa neden oldu.

Müge Anlı, annesiyle yayına katılan konuğa, “Sen birini mi öldürdün” diye sordu. Sorusuna cevap alamayan Anlı, “Madem 24 yıl ceza aldın, şimdi nasıl dışarıdasın?” sorusunu yöneltti.

2017’de cezaevine girdiğini, infaz yasası değişikliği tahliye olduğunu söyleyen konuk, “2’de 1 yasası vurdu yarı oranına düştü. Açığa çıktım. Koronavirüsten çıkan yasadan da faydalandım” dedi. Konuğun sözleri üzerine büyük bir şaşkınlık yaşayan Anlı, ,”O zaman biz hiç uğraşmayalım cezaevine girsin diye. 24 yıl ceza alması için birinin ne yapması gerektiğini biliyoruz. O zaman boşa mı kürek çekiyoruz” dedi.

Yayın sırasında konuğun annesi de oğlunun 20 suç dosyası olduğunu söyledi.

AKP’nin yargıda reform vaadine ‘göstermelik’ tepkisi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder