25 Kasım 2020 Çarşamba

Kızılay’ın askıda pizza uygulamasına Binali Yıldırım’ın kardeşinden eleştiri

2018’de Kızılay’a kayyum olarak atanan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım, askıda pizza kampanyasını eleştirerek yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek kampanyayı desteklemediğini açıkladı.

BOLD – MHP’nin ‘Askıda Ekmek’ kampanyasının ardından Türk Kızılayı da özel bir pizza zinciriyle anlaşıp, “Askıda Pizza’’ kampanyası başlattı. Bir dönem Kızılay’da kayyum olarak görev yapan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım, “Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz ve duyacağız merak ediyorum” diyerek Kızılay’ın ‘Askıda Pizza’ uygulamasını eleştirdi.

YARIN DA ASKIDA LAHMACUN MU YAPILACAK?

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eskiden fırınlarda sessiz sedasız “askıda ekmek” uygulamasının yer aldığını belirten Yıldırım, “Mahalleli bir kendine bir askıya ekmek alırdı. Şimdi bazıları işin şeklini değiştirmişler. Pizza yapmışlar. Yarın da lahmacun mu yapılacak? Susayım diyorum ama vicdanımı susturamıyorum. Bu ve benzeri yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek, milletimizin yardımsever vicdanına sığmayan hiçbir kampanyayı desteklemiyorum” dedi.

KHK zulmüne böyle direniyorlar: İşte İzmir’in ‘Badanacı Ablalar’ı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder