24 Aralık 2020 Perşembe

100 kilo eroinle yakalanan Veysel Filiz’in AKP’lilerle fotoğrafları çıktı

Ailesiyle yurtdışına çıkarken otomobilinde 100 kilo eroinle yakalanan eski diplomat Veysel Filiz’in AKP’li üst düzey isimlerle fotoğrafları ortaya çıktı. Filiz’in, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile yan yana fotoğrafları bulunuyor.

BOLD – Sosyal Uyum İçin Avrupalı Müslümanlar Girişimi (EMİSCO) Sözcüsü, Avrupa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı, eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz, otomobiline özel olarak zulalanmış 100 kilo eroinle yakalandı.

Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan ailesiyle birlikte yurtdışına çıkış yapmak isteyen Veysel Filiz’in, 8 Aralık’ta aracında uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı yapıldı. Sözcü’nün haberine göre Veysel Filiz, aramadan kurtulmak için kendisinin diplomatik pasaportunun bulunduğunu söyledi. Pasaportunu ibraz edemeyen Filiz, diplomatik kimlik kartını gösterdi. Ancak Filiz’in gösterdiği kartın geçerlilik süresinin de 15 Mayıs 2018’de dolduğu tespit edildi. Gümrük görevlileri, x-raydan geçirdikleri araçta şüpheli yoğunluk tespit edince araç detaylı arama için hangara çekildi. Görevliler, dedektör köpek “Maske”ye  Filiz’in aracında arama yaptırdı. Yaklaşık 100 kilo uyuşturucu aracın özel bölmesinde ele geçirildi. Uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 5 milyon euro olduğu belirtildi. Olayın basın tarafından duyulmaması için bakanlığın talimat vermesi üzerine yakalanan uyuşturucuyla ilgili duyuru yapılmadı.

Türkiye’nin Brüksel Büyükelçiliği’nde Basın Müşavirliği görevinde bulunan ve Yozgatlı siyasetçi ve bürokratlara yakınlığıyla bilinen Veysel Filiz’in eski Adalet Bakanı ve hemşehrisi Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile fotoğrafları gündeme geldi.

Bakanlık, Türkiye ikincisi KHK’lının sınav sonucunu geçersiz saydı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder