23 Aralık 2020 Çarşamba

Sahte içki kabusu geri döndü: 6 kişi öldü, 5 kişinin durumu ağır

Bursa’da sahte içkiden zehirlenip ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi. Tedavileri süren 11 kişiden 5’inin hayati tehlikesi sürüyor. Sahte içki ticareti yapan 5 kişi tutuklandı.

BOLD – Bursa’da sahte içkiden zehirlendikleri belirlenip, hastaneye kaldırılan kişilerden Kenan Çetinkaya ve Mümin Ayyıldız da yaşamını yitirdi. Ölenlerin sayısı 6’ya yükselirken, 5 kişinin hayati tehlikesi devam ediyor.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa’da son 10 günde alkol aldıktan sonra rahatsızlanan 17 kişi, Çekirge Devlet Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi ve İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu kişilerden Mehmet İncili, Sümer Çam, İrfan Çivi ve Mehmet Süpürgeci geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Kenan Çetinkaya ve Mümin Ayyıldız’ın da ölümleriyle hayatını kaybeden kişi sayısı 6’ya çıktı. Tedavileri süren 11 kişiden 5’inin sağlık durumları ciddiyetini koruyor.

OLAYLA İLGİLİ 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece ‘birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı. Tutuklu Uğur K.’nın gözaltına alınmadan önce Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden 1 ton sahte alkol siparişi verdiği öğrenildi.

Can Dündar’a MİT TIR’ları davasından 27 yıl 6 ay hapis cezası

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder