26 Aralık 2020 Cumartesi

Gelecek Partisi’nden Erdoğan’la ile çok konuşulacak iddia: Telefon açıp tehdit etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’den çok tartışılacak ‘tehdit’ iddiası geldi. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın üst düzey bir partiliyi telefonla tehdit ettiğini söyleyen Demir, “Tehdit almıyorum diyen yalan söylüyordur” dedi.

BOLD – Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Ahmet Davutoğlu dahil partideki herkesin AKP’den tehdit aldığını öne sürdü.

Erdoğan’ın da bizzat tehdit olayında aktif olduğunu iddia eden Doğan Demir “Şuan Genel Başkan Yardımcımız olan bir isim için Tayyip Bey, babasını arayıp, ‘göndermeyeceksin kardeşim’ dediğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bugün Kocaeli gazetesini ziyaretinde konuşan Demir, şunları söyledi: “Biz partiyi kurduğumuz günden itibaren başbakanımız başta olmak üzere hepimiz tehdit alıyoruz. Tehdit almıyorum diyen yalan söylüyordur. Kimimizin koruma kararları kaldırıldı. Kimimizin aileleri işten atıldı. Kimimiz iş alımlarında tehdit edildi. Devleti geçtim son bir iki aydır, özel şirketlerde, devasa firmalarda çalışan arkadaşlarımızı iş veya siyaset konusunda tercih edin diye tehdit ediyorlar. Bu tamamen alçaklıktır. Hiçbir dönem böyle bir şey yaşanmamıştı.

‘KOCA KOCA BAKANLARIN SALYALARINI GÖRDÜK’

Eskiden nezaket vardı. Şimdi geldiğimiz noktada meclis görüşmelerinde koca koca bakanların salyalarını gördük. Bunları Kocaeli’de de yaşıyoruz. Bugüne kadar hiç söyleyemedik. Ülkenin geldiği noktaya bakar mısınız? Biz parti kurduğumuzda şuan Genel Başkan Yardımcısı olan arkadaşımızı partiye geçmeden önce bizzat Tayyip Bey babasını arayıp, “göndermeyeceksin kardeşim” dediğini biliyoruz. Bunlara bile maruz kalıyoruz. Bugüne kadar mağduriyeti hiç anlatmadık. Kardeşim bu kadar zulme uğruyorsunuz neden anlatmıyorsunuz, cevabımız net biz mağduriyet üzerinden siyaset yapmayacağız. Ancak biz cidden mağdur oluyoruz.”

ZAMANLA ÇOK ŞEYİ DUYACAĞIZ

Ahmet Davutoğlu’nun, ‘Konuşsaydım AK Parti dağılırdı’ açıklamalarının sorulması üzerine Demir, ”
Ahmet Davutoğlu Türkiye için önemli bir isim. Ak Parti’nin kimyası ve devletin işleyişini bilen bir isim. Onun adına konuşmam doğru olmaz ama Ak Parti’nin kimyasını bilen ikinci adamdır. Dolayısı ile mutlaka bildikleri çok şey vardır. Zamanla bunları ufak ufak kullanacaktır. Zamanla çok şeyi duyacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’la ilgili tehdit iddiası Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün Adapazarı İlçesi Tekeler Mahallesi’ndeki evinin 8 Aralık’ta kurşunlanmasını akıllara getirdi. Olay yerinde yakalanan saldırgan S.A.’nın çok sayıda sabıkasının olduğu belirtilmişti.

AKP’li Cahit Özkan, sahte diplomalı Hamza Yerlikaya’yı savundu: Gurur duyuyoruz

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder