16 Ekim 2019 Çarşamba

38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 Kasım’da kapılarını açıyor

TÜYAP ve Türkiye Yayımcılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 38. İstanbul fuarı 2 Kasım’da başlıyor.

BOLD– TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek olan fuara yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılması bekleniyor.

EDEBİYATIMIZDA 50 KUŞAĞI ANA TEMA

Fuarın bu yılki onur yazarı Adnan Özyalçıner. Yalçıner, fuarın ana teması olarak belirlenen “Edebiyatımızda 1950 Kuşağı” konulu birçok etkinlikte yer alacak. Ana tema etkinlikleri kapsamında 2 Kasım’da “50 Kuşağı ve 50 Yıllık Dostluğun Mektupları: Adnan Özyalçıner, Erdal Öz, Kemal Özer” paneli, “50 Kuşağı’nın Doğuşu” söyleşisi, “50 Kuşağı Öykücülüğü ve Şiiri” paneli; 3 Kasım’da ise “Adnan Özyalçıner ile Fotoğraf Eşliğinde Sohbet” söyleşisi gerçekleştirilecek.

Fuarın bu yılki onur yazarı Adnan Özyalçıner

İLK KİTABIM TÜYAPTA
İstanbul Kitap Fuarı’nda ilk kez bu yıl gerçekleştirilecek bir etkinlik de var. “İlk Kitabım TÜYAP’ta” başlığı altında ilk kitabını ilk kez TÜYAP’ta okuyucuyla buluşturacak 31 yazar söyleşiler ve imza programları ile okurlarla buluşacak.

10 KASIM’DA SONA ERECEK

İstanbul Kitap Fuarı’nın giriş ücreti 10 TL olarak belirlendi. Öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilerden ücret alınmayacak olan fuarın biletleri fuar alanı girişinden ya da internet üzerinden satın alınabiliyor.

ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek kitap fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek ve 10 Kasım Pazar akşamı 19.00’da sona erecek.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder