17 Ekim 2019 Perşembe

Matrix 4’ün kadrosu şekilleniyor: Bir yıldız daha kadroya girdi

Önümüzdeki yıl dördüncü filmiyle beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanan Matrix’in kadrosuna katılacak bir isim daha kesinleşti.

BOLD– Ekranların en sevilen dizilerinden olan 2014 yılında final yapan “How I Met Your Mother” dizisindeki Barney Stinson karakteri ile tanınan Neil Patrick Harris’in Matrix 4’te rol alacağı kesinleşti.

Neil Patrick Harris

ESKİ VE YENİ İSİMLER BİR ARADA

Orijinal üçlemeyi kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski Matrix 4’ün yönetmen koltuğunda ise tek başına oturacak. Keanu Reeves ve Carrie- Anne Moss’un yeniden Neo ve Trinity karakterleriyle boy göstereceği filmde Aquaman’deki “Black Manta” rolüyle dikkat çeken Yahya Abdul Mateen’in rol alacağı daha önce kesinleşmişti.

Yahya Abdul Mateen II

ROLLER GİZLİ TUTULUYOR

Keanu Reeves ve Carrie- Anne Moss’un doğal olarak eski rollerinde olacakları bilinse de Neil Patrick Harris ve Yahya Abdul Mateen’in rolleri ile ilgili filmin öyküsünün ne olacağı konusunda olduğu gibi henüz bir açıklama yapılmadı. Yahya Abdul Mateen’in daha önce Laurence Fishburne tarafından hayat verilen Morpheus karakterinin gençliğini canlandıracağı söylense de yönetmen Lana Wachowski ya da yapım şirketinden bu konuda bir doğrulama gelmemişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder