17 Ekim 2019 Perşembe

AKP’li Akademisyene göre Trump’un mektubu çok samimi

AKP’li akademisyen İbrahim Yıldırım; Trump’ın Erdoğan’ı aşağılayan olay mektubuna “Bu mektupta hakaret falan yok, New York aksanıyla konuşur gibi yazılmış ve gayet samimi” dedi.

BOLD – ABD Başkanı Donald Trump’ın, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı tehdit ve hakaret içerikli mektup AKP yandaşları ile muhalifleri böldü. Muhalifler, Türkiye Cumhuriyeti’nin aşağılandığını söylerken, AKP’liler mektuba harekat ile cevap verilerek Trump’ın küçük düşürüldüğünü savundu. Ayrışma sadece AKP ile muhalifler arasında olmadı. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşım yapan AKP’liler de kendi içinde bölündü.

DİLİPAK CEVAP HEREKATTIR DEDİ

AKP’li yazarlardan Abdurrahman Dilipak da, diğer AKP’lilerle aynı dili kullanarak, mektuba cevabın harekatı başlatarak verildiğini savundu. Dilipak sosyal medya hesabından, ‘ABD’ye tokat gibi cevap! Erdoğan Trump’ın küstah mektubu sonrası harekatın düğmesine bastı’ ifadelerini kullandı.

HAKARET YOK, GAYET SAMİMİ

Dilipak’ın paylaşımına yorum yapan Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi İbrahim Yıldırım, mektubun hakaret içermediğini, samimi ifadelerle yazıldığını iddia etti. Yıldırım şu ifadeleri kullandı, ‘Abdurrahman abi, bu mektubu defalarca okudum. (Trump) Görevini, adını yazmamış sadece imzalamış. Resmi değil, özel mektup. New York’da 15 yıl yasamış, okumuş biri olarak diyebilirim ki, bu mektupta hakaret falan yok, New York aksanıyla konuşur gibi yazılmış ve gayet samimi.’

Trump’ın Erdoğan’a yazdığı mektubunu okuyan CNN sunucusunu yayında kahkaha attı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder