10 Ocak 2020 Cuma

9 yeni film vizyona girdi

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 0n yeni film vizyona girdi.

BOLD– Birçok festivalden ödülle dönen Knives Out haftanın en dikkat çeken filmi. Fenomen dizi “Sıfır Bir”in sinema versiyonu da gişede iş yapması beklenen yapımlar arasında…

İşte 10 Ocak Cuma günü Türkiye’de vizyona giren filmler…

KNIVES OUT

Polisiye yazarı Harlan Thrombey 85. doğum günü partisinden hemen sonra malikanesinde ölü bulunur. Meraklı bir dedektif olan Benoit Blanc cinayeti çözmesi için gizemli biri tarafından işe alınır. Harlan’ın tuhaf ailesinden personeline, Blanc, Harlan’ın zamansız ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için anlamsız kandırmacalar ve yalanlardan oluşan bir yılan hikâyesini çözmeye çalışır. Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Michael Shannon baş rollerde.

SIFIR BİR

Youtube dizisi iken BluTV’ye transfer olan Sıfır Bir şimdi de beyaz perdede. Adanalı çete lideri Savaş, yanında yakın dostları Cihat ve Azad’la, yaşadığı gayrimeşru hayatı geride bırakıp yeni kimlikleriyle İzmir’e yerleşmiş ve bir oto yıkamacı açmışlardır. Meşru dairede sürdürdükleri bu hayat bir kızın mekanlarına sığınmasıyla alt üst olur. Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek,Burak Akyüz başrollerde..

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ

BKM yapımı Gamonya: Hayaller Ülkesi, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut’un, talihsiz bir olay sonrası kendisini fantastik diyar Gamonya’da bulmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

BİZ BÖYLEYİZ

Caner Özyurtlu’nun yönettiği Biz Böyleyiz, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin rahatsızlığı sebebiyle yıllar sonra yeniden bir araya gelen bir grup yazlık arkadaşının hikâyesini anlatıyor. Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu başrollerde.

AJANLAR İŞ BAŞINDA

Spies in Disguise, dünyanın en iyi ajanı Lance Sterling’in bir görev için kılık değiştirip güvercine dönüşmesi ve akabinde dünyayı kurtarması gerektiğinde tüm bunlar için kendisinin tam anlamıyla zıttı olan teknoloji düşkünü bir teknik eleman olan Walter Beckett’a bel bağlamak zorunda kalışını anlatıyor.

UNDERWATER/ DERİN SULAR

Underwater, büyük bir deprem sonrası okyanusu binlerce metre derinliğinde bulunan yeraltı laboratuvarında mahsur kalan ve hayatta kalmaya çalışırken yeni keşfettikleri tehditlerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup su altı araştırmacısının hikâyesini anlatıyor. Kristen Stewart baş rollerde…

CATS

Tom Hooper’ın yönettiği Cats, dünya prömiyerini yaptığı 1981 yılından bu yana 81 milyon seyirciye ulaşan Cats müzikalinden sinemaya uyarlandı.

REM

Defne ve Kaan tatil için gittikleri yazlıkta, Defne’nin geceleri bir süredir yaşadığı ancak açıklanamayan olaylar sıklık kazanır. Kaan’a ve ilişkisine daha fazla zarar vermekten çekinen Defne sorunu ve geçmişi ile yüzleşmek için sessiz sedasız Kaan’ın hayatından çıkar. Bunun üzerine çaresizliğe kapılan Kaan, kuzeni Kemal ile yaşananları çözmek için Defne’nin annesinin yaşadığı köye giderler ve olaylar daha da karmaşık bir hal alır.

ISLIKÇILAR

Corneliu Porumboiu’nun yönettiği La Gomera, mafya ile işbirliğinde olan bir iş insanını hapisten kaçırmak için kurgulanan çetrefilli plan gereği Kanarya Adaları’na has bir ıslık dilini öğrenmek zorunda kalan polis memuru Cristi’nin hikâyesini anlatıyor. Romanya’nı Oscar adayı olan film Cannes’da da yarışma bölümünde yer almıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder