8 Ocak 2020 Çarşamba

Erdoğan’ın vekillerle toplantısı fırça seansına dönüştü

Erdoğan, hurma ikram eden vekile izinsiz umreye gittiği için başlattığı fırça seansını, “bana diktatör mü diyorsunuz” noktasına kadar taşıdı. İşte toplantının detayları..

BOLD – Partisinin MYK ve MKYK toplantılarında vekillerle bir araya gelen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP’li milletvekillerine sık sık umreye gittikleri için tepki gösterdi. Af konusunun sorulması üzerine Erdoğan, Adalet Bakanlığının yaptığı çalışmanın yakında detaylandırılacağını söyledi.

UMREYE GİDEN VEKİLE FIRÇA

Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’ın haberine göre AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MKYK ve MYK toplantılarında milletvekillerinin sık sık umreye gitmelerini eleştirdi. Toplantı sırasında umreden dönen kurul üyesi Mustafa Yel, hurma ve zemzem ikramında bulundu. Erdoğan’ın “Benim haberim yok” demesi üzerine Yel, “Gruptan izin almıştım” yanıtını verdi. Erdoğan’ın ise “Kim gidiyorsa artık bana sorsun. Hacca gitmek farz, ama umre canın sıkıldıkça gidilecek bir yer değil. Orası Antalya değil ki, turistik yere çevirdiniz” dediği öğrenildi.

ATAMALARI TEK BAŞIMA YAPMIYORUM

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni atanan il başkanlarıyla ilgili sunum yaptı. Ekrana yansıtılarak yapılan sunum sırasında her atama için “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla atanmıştır” ifadesi kullanılması üzerine Erdoğan, “Her şeyi benim üzerime niye atıyorsun? İstişare ederek atama yapıyorum, ben tek başına mı atıyorum? Kılıçdaroğlu gibi bana diktatör, tek adam mı diyorsun” dedi.

TASLAKLA İLGİLİ SARAY’A SUNUM YAPILACAK

Bir kurul üyesinin “Af meselesi ne olacak, çıkacak mı çıkmayacak mı” demesi üzerine Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nın konuyla ilgili bir çalışma yaptığını ve önümüzdeki günlerde çalışmanın detaylandırılacağını söyledi. Erdoğan, terör, cinsel istismar, uyuşturucu, adam öldürme ve örgüt suçlarıyla ilgili görüşlerini tekrarladı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Erdoğan’ı hazırlanan taslakla ilgili olarak hafta sonuna doğru sunum yapacağı öğrenildi.

Irak’taki ABD askerlerinin konuşlu olduğu üsse füzeli saldırı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder