10 Ocak 2020 Cuma

Prens Harry’in eşi Sussex Düşesi Meghan Markle Londra’dan Kanada’ya gitti

Eşi Prens Harry ile Kraliyet Ailesi’ndeki üst düzey görevlerinden çekileceğini açıklayan Meghan Markle, Kanada’ya döndü. Markle eşiyle 6 haftalık Kuzey Amerika tatilinden pazartesi günü Londra’ya dönmüştü.

BOLD – İngiltere’de gündemin üst sırasındaki Prens Harry ile eşi Sussex Düşesi Meghan Markle’ın Kraliyet Ailesi’ndeki üst düzey görevlerinden çekilme kararına ilişkin gelişmeler devam ediyor.

OĞULLARINI KANADA’DA BIRAKMIŞLARDI

Pazartesi günü 6 haftalık Kuzey Amerika tatillerini bitirip Londra’ya dönen ikiliden Meghan Markle, başkentte fazla kalmayarak Kanada’ya gitti. Çift, Londra’ya gelirken sekiz aylık oğulları Archie’yi Kanada’da bakıcısıyla bırakmıştı.

İkilinin kendisine danışmadan aldığı kararından düş kırıklığına uğradığı söylenen Kraliçe 2’nci Elizabeth’in, oğlu Prens Charles ve Prens Harry’nin ağabeyi Prens William’dan soruna birkaç gün içinde çözüm bulmalarını istediği belirtiliyor.

 

 

 

İNGİLTERE, KANADA VE ABD İLE GÖRÜŞME YAPILIYOR

Saray yetkililerinin, İngiltere, Kanada ve ABD hükümetleriyle de görüşmeler yaptığı haber veriliyor. Bu görüşmelerin çiftin korunması için yapılacak güvenlik harcamalarına odaklandığı belirtiliyor.

Saray yetkilileri dün Markle’ın Kanada’ya gittiğini BBC’ye doğruladı. İngiliz gazetelerine göre, Markle tatil dönüşü zaten Londra’da uzun süre kalmayı planlamıyordu.

PRENS’İN VARİSLİK HAKKI DEVAM EDECEK

Çift Çarşamba günkü açıklamasında zamanlarını Kuzey Amerika ile İngiltere arasında böleceklerini ve ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaya çalışacaklarını açıklamıştı.

Çiftin kararına rağmen Prens Harry’nin tahtın altıncı varisi olmaya devam edeceği belirtiliyor.

BAŞROL OYNARKEN TORONTO’DA KALMIŞTI

Amerikan vatandaşı olan eski oyuncu Markle, popüler Amerikan dizisi Suits’te başrol oynarken Toronto’da yaşamıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

38 yaşındaki Markle’ın burada Kanadalı arkadaşlarından oluşan bir çevresinin olduğu söyleniyor.

İran füzesinin yolcu uçağını vurma anı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder