11 Ocak 2020 Cumartesi

MHP’li Enginyurt’tan Sağlık Bakanına skandal sözler: ‘Bunun tutum boğazından dedim ulan yavşak!’

Bir yemekte konuşan, MHP’li Cemal Enginyurt, Ordu’daki Gürgentepe Devlet Hastanesini kapatan Sağlık Bakanına Meclis’te nasıl hakaret ettiğini anlattı.

BOLD- MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un partililerle buluştuğu bir yemekte, isim vermediği bir Sağlık Bakanı hakkındaki hakaret içeren sözleri sosyal medyada gündem oldu. Oda TV’nin ulaştığı görüntülerde Enginyurt, Ordu’da Gürgentepe Devlet Hastanesi ile ilgili kapatma kararı alan Sağlık Bakanı’na, boğazından tutarak, “Yavşak” dediğini anlatıyor.

SANA 10 DAKİKA SÜRE

Enginyurt’u konuşması şöyle, “Devlet hastanesini burada kapatmak istediler. Yazı yazmışlar, ‘kapandı’ diye. Beni aradı arkadaşlar, ‘Başkanım bizim hastane kapandı’. Sağlık Bakanı da tam o an karşımda. Dedim ki, ‘Sağlık Bakanı bizim Gürgentepe Devlet Hastanesini kapatmışsın’. ‘Evet’ dedi böyle çok ukala bir şekilde. ‘Küçük yerlerde hastaneleri kapatıyorum’. Bunun boğazından tuttum, ‘lan’ dedim ‘yavşak, hastane mi yaptın da kapatıyon’ dedim. ‘Sana on dakika süre veriyorum’ dedim.”

AKP DÖNEMİNDE DEĞİL

Haberin ardından kimi kastettiğini sosyal medya hesabından açıklayan Enginyurt, “Olay 2000 yılında olmuştur. Gürgentepe Devlet hastanesi bu dönem de yeni açılmıştır. Olay Ak Parti döneminde değil, 57. Hükumet dönemin de gerçekleşmiştir.” dedi. 57. Hükumet döneminin Sağlık Bakanı Osman Durmuş idi.

Türkiye’deki değişimi Yamanlar Koleji üzerinden anlamak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder