28 Mayıs 2020 Perşembe

Albayrak: Hayatta onur duyduğum iki unvandan biri Erdoğan’ın damadı olmak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dava ve gönül ilişkisi söylemiyle, hayatta onur duyduğu iki unvanını “‪Birincisi Sadık Albayrak’ın oğlu,‬ ‪ikincisi Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olmak” diye belirtti.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘dava ve gönül’ ilişkisi üzerinden dün iktidar kanadında yer alan bugünkü muhalifleri eleştirdi.

BUGÜN METHİYE DÜZENLER MENFAAT UYUŞMAYINCA GİDER İDDİASI

Sadık Albayrak’ın oğlu ve Tayyip Erdoğan’ın damadı olmayı kendisi için onur vesilesi şeklinde ifade eden Albayrak TRT Haber yanınında şunları söyledi: “Benimkisi dava ve gönül ilişkisi. Konjonktürü görüyorsunuz, dün çok seversiniz siyasi olarak bir de bakarsınız başka sularda. Hani dava? Dava diye bir şey yok. Dün, bugün yaşıyoruz, yarın da yaşayacağız. Bugün Cumhurbaşkanına methiyeler düzenler menfaat uyuşmayınca onlar da gider. Bizimki dava noktasında ölümüne bir ilişki. Böyle bir ilişkide damat olmak benim gurur duyduğum bir husus. Birilerinin küçümsemek için ortaya koyduğu bu söylemler bizim için onur meselesi.”

Dilgeş’in babaannesi Emine Erdoğan’a seslendi: Sen de bir annesin; torunun, çocuğun var!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder