27 Mayıs 2020 Çarşamba

DEVA’dan MHP’ye ‘kaale almıyoruz’ mesajı

MHP Genel Sekreteri Büyükataman’ın ‘demokrasi fareleri’ diye andığı ve Genel Başkanı Babacan’a ‘Ali Potter’ diye seslendiği açıklamaya, DEVA Partisi, ‘hakeratamiz’ olduğu için cevap verilmeyeceğini ilan etti.

BOLD – İyi Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi için ‘proje’ ifadesini kullanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, bu iddiası sonrası başlayan tartışmaya DEVA cenahı nokta koydu. MHP yetkililerinden gelen açıklamaları ‘hakeratamiz’ şeklinde değerlendiren Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi, resmi Twitter hesabından, MHP’ye cevap verilmeyeceğini duyurdu.

BÜYÜKATAMAN ALİ POTTER DİYE SESLENMİŞTİ

Bahçeli, İyi Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi için ‘proje’ derken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan iddiayı reddetmişti. Babacan, Bahçeli’ye hitaben “İktidar güçleri ellerinde, ülkeye hangi faydası dokunuyor?” demişti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise dünkü açıklamasında, ‘Ali Potter’ diye seslendiği Babacan’ın, Bahçeli hakkında ‘her fırsatta haddini aşan sözler’ sarf ettiğini savundu. Yeni partiler için ‘demokrasi fareleri’ ifadesini de kullanan Büyükataman’ın sözlerine DEVA kanadı cevap vermeyeceğini belirtti.

Muhalefet belediyelerine ödenek Erdoğan’ın insafına kaldı!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder