30 Mayıs 2020 Cumartesi

Ölüm tehdidi alan Rakel Dink’e Davutoğlu ve Babacan’dan destek

Ölüm tehditleri aldıklarını duyuran Hrant Dink Vakfı ve Rakel Dink’e Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’dan destek mesajı geldi. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Rakel Dink’i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BOLD – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Hrant Dink Vakfı’na yönelik tehditler, ayrımcılığı teşvik eden bir siyasi iklimin ürünüdür. Ayrımcılığa ve ırkçılığa karşı her kesimi savunacak, Rakel Dink’i ve vakıftaki arkadaşlarını yalnız bırakmayacağız” dedi.

Suikast sonucu öldürülen gazeteci Hrant Dink anısına kurulan Uluslararası Hrant Dink Vakfı, dün yaptığı bir açıklamayla, vakıf yetkilileri ve Dink’in eşi Rakel Dink’in ölümle tehdit edildiği elektronik postalar aldıklarını açıkladı.

Açıklamanın ardından Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, vakfa ve Dink ailesine destek veren mesajlar yayınladı.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Rakel Dink’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Rakel Dink, Davutoğlu ailesine temennileri için teşekkür etti. Gelecek Partisi de resmi Twitter hesabından, hem vakfa hem de Rakel Dink’e yönelik tehdit mesajlarını kınayan bir bildiri yayınladı. Mesajda, “Hrant Dink Vakfı ve Rakel Dink’e yönelik tehditleri şiddetle kınıyoruz” denildi.

 

Süleyman Soylu ‘Çav Bella’ failini neden bulamadıklarını açıkladı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder