25 Haziran 2020 Perşembe

Ailesiyle seyahat eden Alişan’ın aracı takla attı

İçerisinde şarkıcı Alişan, ailesi ve çocuk bakıcılarının bulunduğu araç, İzmir yolunda takla attı. Kazada hafif şekilde yaralanan çocuk bakıcısı hastaneye kaldırıldı.

BOLD- Eşi çocuğu ve çocuk bakıcılarıyla, İzmir’e giden Alişan olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş’ın kullandığı aracın arka aksı, hareket halindeyken, İzmir-İstanbul Otoyulu’nun Çerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında kırıldı.

Alişan’ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, kontrolden çıkarak bariyerlere çaptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla atarak yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada Alişan, eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğlu Burak yara almadan kurtulurken, hafif şekilde yaralanan yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ambulansla Akhisar’daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

BÜYÜK ŞOK YAŞADIK

Kontrol amaçlı gittikleri hastane çıkışı basına konuşan Alişan, “Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum. Büyük şok yaşadık” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder