26 Haziran 2020 Cuma

İyi Parti Kocaeli Kongresi’nde korona paniği

Kocaeli İzmit’te düzenlenen İyi Parti İl Kongresi’ne katılan Bora K.’nin organizasyon sonrası hafif ateş, öksürük ve baş ağrısı şikayetiyle yaptırdığı korona testi pozitif çıkınca diğer katılımcılar tedirgin oldu.

BOLD – İzmit Cephanelik Stadyumu’nda 21 Haziran’da gerçekleşen İyi Parti Kocaeli 2. Olağan İl Kongresi’ne katılan delege Bora K.’nin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Etkinlik sonrası hafif ateş, öksürük ve baş ağrısı sebebiyle test yaptıran ve hasta olduğu tespit edilen delegenin Kocaeli Üniversitesi Umuttepe KYK Yurdu’nda karantinaya alındığı durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bora K. sosyal medya hesabından temas ettiklerini uyardı.

İZİNLER DOĞRULTUSUNDA HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALARAK YAPTIK

Organizasyona katılan bin kişi durumun ortaya çıkmasıyla tedirgin olurken İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız şunları söyledi: “Üzülerek ifade etmeliyim ki bu durum kongre ile ilişkilendirilmiş partimiz zan altında bırakılmış, partililerimiz korku ve paniğe sürüklenmiştir. Ama bilinmelidir ki bu tür faaliyetlere normalleşme sürecinde izin verilmiş biz de bu izinler doğrultusunda mümkün olan her türlü önlemi alarak kongremizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.”

Korona salgınında son durum: Yoğun bakımdaki hasta sayısı arttı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder