26 Haziran 2020 Cuma

Hayko Cepkin’den “Karantina Günlüğü” albümü

Hayko Cepkin koronavirüs karantinası sırasında yaptığı kayıtlardan oluşan “Karantina Günlüğü” isimli albümü kendi YouTube hesabından dinleyicileriyle buluşturdu.

BOLD– Cepkin, 2005 yılından bu yana yaptığı bestelerden seçtiği 22 sevilen şarkısını neyzen Burak Malçok eşliğinde farklı bir düzenlemeyle kaydetti. Kayıtlar bütünüyle Cepkin’in karantina çalışmalarının ürünü.


KARANTİNADA ÜRETMEYE DEVAM

Kovit-19 karantinası sürecinde ürettiklerini sanatseverlerle paylaşan isimler arasına Hayko Cepkin de katıldı. Sanatçı, 11 Mart-1 Haziran 2020 tarihleri arasında evinde yürüttüğü çalışmalar sırasında yaptığı kayıtlardan oluşan 22 şarkılık “Karantina Günlüğü” isimli albümü sevenleriyle paylaştı.

Hayko Cepkin ve neyzen Burak Malçok kayıtta…

SEVİLEN ŞARKILARA YEPYENİ SOLUK

2005 yılından bu yana yaptığı bestelerini şimdiye kadar alışık olduğumuz tarzından farklı bir düzenlemeyle sunan Cepkin’in çalışması çok beğenildi. Evde yapılan anlık kayıtlardan oluşan şarkıların videolarının kısa sürede binlerce izlenmesi ve çok olumlu tepkiler alması üzerine sadece YouTube’dan yayınlanan şarkılar yakında diğer dijital platformlarda da yerini alacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder