24 Temmuz 2020 Cuma

Ayasofya’ya giriş kabul edilmiyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ayasofya Camii çevresinde oluşan yoğunluk sebebiyle belirlenen namaz kılma alanlarına girişlerin durdurulduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

BOLD – Danıştay kararı ile müzeden camiye çevrilen Ayasofya’ya vatandaş akını sürerken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kalabalığa dikkat çekti. “Ayasofya Camii çevresindeki namaz kılma alanlarımızın tamamı doldu. Salgın nedeniyle bu alanlara misafir girişlerimiz durduruldu” açıklaması yaptı.

CAMİ SABAHA KADAR AÇIK TUTULACAK

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: “Değerli Misafirlerimiz, #AyasofyaCamii çevresinde belirlenen namaz kılma alanlarımızın tamamı doldu. Salgın nedeniyle bu alanlara misafir girişlerimiz durduruldu. Sabır ve anlayışla birbirimize yardımcı olalım. Ayasofya Camiimiz ibadetiniz için sabaha kadar açık olacak.”

YOĞUNLUK SEFERLERİ KİLİTLEDİ

Öte yandan Metro İstanbul’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “Tarihi yarımadada oluşan yoğunluk nedeniyle tarihi yarımadaya yakın olan istasyonlarımızda hizmet verilememektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Kovid-19 tarama sonucu: Pozitif oranı binde 2,5

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder