25 Temmuz 2020 Cumartesi

Mansur Yavaş’tan ihtiyaç sahipleri için kavurma kampanyası

Birçok sosyal yardım kampanyasına imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdi de ihtiyaç sahiplerine konserve şeklinde kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma dağıtımı için kampanya başlattı.

BOLD – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı öncesi ‘Afiyet Ver’ adlı yeni bir iyilik hareketi başlattı. Kampanya ile Halk Ekmek Genel Müdürlüğü Eylül ayından itibaren ihtiyaç sahiplerine konserve şeklinde kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma dağıtımı yapacak. Hayırseverler “afiyetver.com” adresi üzerinden 800 gramlık kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma konservesinin tamamını ya da yarısını satın alabilecek.

ELEKTRONİK ORTAMDAN SATIN ALINABİLECEK

Kurban Bayramı öncesi yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Başkan Yavaş, “Ankara’dan ‘Afiyet Ver’ adıyla yeni bir iyilik hareketi başlatıyoruz. Hiçbir anne-baba eve bir şey götüremediği için çocuklarına karşı mahcup olmasın. Kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin” dedi. Başkan Yavaş, paketlenmiş kuşbaşı ve kıyma konservelerinin hayırseverler tarafından elektronik ortamda satın alınabileceğini belirtti.

DAĞITIM EYLÜL AYINDA YAPILACAK

Ramazan ayında “İftar Ver” kampanyası ile yola çıktıklarını belirten Yavaş, daha sonra “Su Ver”, “Bilet Ver” ve “El Ver” kampanyaları ile yüz binlerce ihtiyaç sahibi ailenin dertlerine derman olunduğunun altını çizdi. Ankara’dan tüm Türkiye’ye yayılan veresiye defteri kapatma kampanyasını da hatırlatan Yavaş, “Şimdi mübarek Kurban Bayramı öncesinde yeni bir iyilik hareketi daha başlatıyoruz. Darda kalan vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olmak için bu kez ‘Afiyet Ver’ kampanyamızla iyiliği bulaştıracağız. Hedefimiz Eylül ayı itibarıyla yüz binlerce kavurma ya da kıymayı paketlenmiş halde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak” dedi.

İSTEYEN İNTERNETTEN KAMPANYAYA KATILABİLİYOR

Hijyenik koşullarda ve veteriner hekim denetiminde kesilen hayvanlardan elde edilen yaklaşık 1500 gram çiğ etten üretilen 800 gramlık kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma konservesinin tamamı ya da yarısı KDV ve hizmet bedeli dahil elektronik ortamda satışa sunuldu. 4 ayrı fiyat seçeneğinin sunulduğu “afiyetver.com” adresi üzerinden; kavrulmuş kuşbaşı paketleri, 400 gram için (paketin yarısı) 32 lira 50 kuruş, 800 gram için 65 TL; kıyma paketleri ise 400 gram için (paketin yarısı) 27 lira 50 kuruş, 800 gram için 55 TL ödenerek kredi kartıyla satın alınabilecek.

15 Temmuz Toplama Kampındaki gazi üsteğmen dehşet dolu günleri anlattı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder