8 Ağustos 2020 Cumartesi

10 yaşındaki Hüseyin ailesine para bulabilmek için evden kaçtı

Şanlıurfa Eyyübiye’de kaybolan ve 5 gün sonra Gaziantep’te bulunan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak, para kazanmak için evden ayrıldığını söyledi: “Kardeşlerime yiyecek, eve televizyon, kendime de bisiklet almak istiyordum.” Yedi çocuklu ailede Hüseyin’in eve gelişinin sevinci yaşanıyor.

BOLD – Alpak ailesi 5 gündür 10 yaşındaki oğulları Hüseyin’i arıyordu. Yüzleri güldüren haber Gaziantep’ten geldi. Şanlıurfa Eyyübiye’deki evlerinden yola çıkan Hüseyin, otobüsle geldiği Antep’te polislerce bulundu ve 5 gündür devam eden endişeli bekleyiş sona erdi.

10 yaşındaki Hüseyin, 7 çocuklu Alpak ailesine maddi yardım için evden ayrıldığını belirtti.

BEŞ GÜNDÜR YAŞADIKLARIMIZI ANLATAMAM

Baba Salih Alpak, oğlunun evin geçimine katkı sağlama düşüncesiyle Eskişehir’e gitmeye çalıştığı bilgisini verdi. “Bana destek için Eskişehir’e gidip çalışmak istediğini anlattı. Maddi durumumuzun iyi olmadığını evde televizyon olmadığını kendisinin de istediği bisikleti almak için ve kardeşlerine elbise almak için çalışıp para kazanmak istediğini anlattı. Bunları sorun yapmamasını ve çalışıp alacağımı, bunu bir daha tekrarlamamasını istedim o da bana bir daha evden ayrılmayacağını söyledi. Oğlumuz geldiği için çok mutluyuz. 5 günde yaşadıklarımızı anlatamam” dedi.

OTOBÜSTEN HERKES İNİP BEN TEK KALINCA ALIP POLİSE GÖTÜRDÜLER

10 yaşındaki Hüseyin de serüvenini şu sözlerle dile getirdi: “Para kazanıp kardeşlerime yiyecek, eve televizyon kendime de bisiklet almak istiyordum. Evden ayrıldıktan sonra otogarda bir otobüse gizlice bindim. Otobüs Gaziantep’te durunca herkes indi ve tek ben kalınca nereye gideceğimi sordular ben de Eskişehir’e gitmek isteğimi söyleyince beni polise teslim ettiler. Bir süre çocuk yurdunda kaldım ve sonrasında aileme kavuştum çok mutluyum.”

Girmediği ameliyatlarla vurgun yapan eski rektör ‘Bunlar fetö taktiği’ diyerek kendini savundu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder