5 Ağustos 2020 Çarşamba

Faciaya ayin sırasında yakalanan papaz canını böyle kurtardı

Beyrut’taki korkunç patlamaya kilisede ayin yaparken yakalan papaz, ilk sarsıntının ardından gelen ikinci patlama yüzünden tavanın çökmeye başlamasıyla canını zor kurtardı.

BOLD – Beyrut’ta 100 kişinin ölümüne 4 bin kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın yaraları sarılmaya çalışılıyor. Lübnan televizyonuna konuşan Kızıl Haç Beyrut sorumlusu, enkazların altında hala insanların olduğunu, ölü ve yaralı sayısının artabileceğini söyledi.

AYİNİ BIRAKIP KAÇTI

Öte yandan patlama sırasında kaydedilen ve patlamanın şiddetini gözler önüne seren, bazı görüntüler de sosyal medyada dolaşıma girdi. Bu görüntülerden biri de Beyrut’taki bir kiliseden. Görüntülerde dini ritüelini yerine getiren bir papaz, ilk patlama sonrası meydana gelen sarsıntıya rağmen bir süre daha ayine devam ediyor. Bu sarsıntının ardından gelen ikinci patlama yüzünden kilisenin tavanı çökmeye başlayınca papaz ve cemaati kaçmaya başlıyor.

Beyrut Limanındaki patlama, depolardaki tadilat yüzünden çıkan yangının 2 bin 750 tonluk amonyum nitrat bulunan kısma sıçramasıyla meydana gelmişti. İşte o görüntüler;

Beyrut Limanındaki patlamada ölü sayısı 100 yaralı sayısı 4 bin

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder