27 Ocak 2021 Çarşamba

Amazon Prime Video Türkiye şubat ayı takvimi duyuruldu

Amazon Prime Video gelecek ay abonelerine sunacağı dizi ve filmleri açıkladı. “Bliss” ve “A Map of Tiny Perfect Things” filmleri dikkat çekiyor.

BOLD– Amazon Prime Video Türkiye’nin şubat ayı takvimi açıklandı. Amazon Prime Video Türkiye’de gösterime girecek yapımlar arasında Salma Hayek, Owen Wilson ve Nesta Cooper’ın başrolde yer aldığı “Bliss” ve Lev Grossman’ın kısa hikayesinden uyarlanan “A Map of Tiny Perfect Things” filmleri ve Hindistan yapımlarından “The Family Man” casus dizisinin ikinci sezonu öne çıkıyor.

BLISS – 5 ŞUBAT

Yakın zamanda boşanan ve üstüne işinden kovulan Greg (Owen Wilson), sokaklarda yaşayan gizemli Isabel (Salma Hayek) ile tanışıyor. İçinde yaşadıkları dünyanın bir bilgisayar simülasyonu olduğuna inanan Isabel’in bu fikirleri ilk başta Greg’e saçma gelse de, zamanla bu çılgın teoride gerçeklik payı olabileceğine inanmaya başlar.

A MAP OF TINY PERFECT THINGS – 12 ŞUBAT

Kathryn Newton ve Kyle Allen’ın başrollerini üstlendiği The Map of Tiny Perfect Things, Lev Grossman’ın kısa hikayesinden uyarlandı. Aynı günü yaşadığı sonsuz bir döngüye sıkışan Mark’ın dünyası, kendisi ile aynı döngüde olduğunu fark ettiği Margaret ile tanıştıktan sonra alt üst oluyor. İkili, içinde sıkışıp kaldıkları günü güzelleştirecek detaylar ararken bu döngüden kurtulmak isteyip istemediklerini de sorgulamaya başlar.

THE FAMILY MAN, İKİNCİ SEZON – ŞUBAT 12

Sevilen aile adamı Srikant Tiwari’ ikinci sezonda yeni ve güçlü bir düşman olan Raji ile karşılaşıyor. Sürpriz gelişmelerle dolu ve bu sefer kimsenin güvende olmadığı yeni sezonda Srikant, kişisel yaşamı ile iş hayatı arasındaki dengeyi korumakta daha da zorlanacaktır.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder