28 Ocak 2021 Perşembe

HBO Max Warner Media’nın dev filmlerinden tanıtım yayınladı

HBO Max; Dune, The Suicide Squad, Godzilla vs. Kong, The Many Saints of Newark gibi filmlerden görüntüler içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

BOLD– Bu yıl çıkacak tüm filmlerini “Same Day Premieres” projesi kapsamında vizyona girdikleri gün HBO Max‘te de yayınlayacağını açıklayarak sinema dünyasında tepkileri üzerine çeken Warner Bros.un beklenen filmlerinden tadımlık sahneler içeren bir video yayınlandı.

DUNE, THE SUICIDE SQUAD VE DİĞERLERİ AYNI GÜN HBO MAX’TE

Warner Bros. tarafından yayınlanan bu tanıtım fragmanında; yılın en heyecanla beklenen filmlerinden Dune, James Gunn imzalı The Suicide Squad, yeni Mortal Kombat filmi, Godzilla vs. Kong, The Sopranos dizisinin öncesinde geçen The Many Saints of Newark, Will Smith’in Selena ve Venus Williams’ın babasına hayat verdiği King Richard, Taylor Sheridan’ın Angelina Jolie’li yeni filmi Those Who Wish Me Dead, Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson’lı bilimkurgu filmi Reminiscence, ödül sezonunda iddialı olması beklenen Judas and the Black Messiah, Denzel Washington ve Jared Leto’lu The Little Things, The Conjuring: Devil Made Me Do It, Clint Eastwood’un yeni filmi Cry Macho, Space Jam: A New Legacy ve In the Heights gibi filmlerden görüntüler yer alıyor.

İşte HBO Max abonesi olmayı ciddi ciddi düşündürten o video…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder