25 Ocak 2021 Pazartesi

Sevgilisini dövüp görüntülerini sosyal medyada paylaştı

Bir erkek sevgilisini dövüp kayda aldı. O görüntüleri de sosyal medyada paylaştı. Şiddet görüntülerinin yayılmasının ardından dayakçı erkek gözaltına alındı. Sevgililerin her ikisinin de 18 yaşın altında olduğu ortaya çıktı.

BOLD – Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük bir erkek, aynı yaştaki sevgilisini darp ederek kamera ile kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında şahıs gözaltına alındı.

Kadına şiddetin adresi bu sefer İzmit’ti. Cumhuriyet’in haberine göre Kuruçeşme Hülya Sokak’ta meydana gelen olayda 18 yaşından küçük olduğu belirlenen E.Ü. adlı erkek, aynı yaşlardaki sevgilisini darp ederek cep telefonu kamerası ile kayda aldırdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayılarak tepki görmesi sonucu E.Ü. adlı erkek, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde ise E.Ü., 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen sevgilisini önce tokatlıyor, itip düşürdüğü bankta ise saçından tutarak darp etmeyi sürdürüyor. Darp anlarında ise genç kızın ağladığı görülüyor.

Sevgilisini dövüp görüntülerini sosyal medyada paylaştı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder