29 Ocak 2021 Cuma

Erdoğan yüksek gıda fiyatları nedeniyle faturayı esnafa kesti

Tayyip Erdoğan, yüksek gıda fiyatları nedeniyle esnafı tehdit etti. “Bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir” diye konuştu.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarından esnafı sorumlu tuttu ve şunları söyledi:

“Esnaflarımızın gerek sebzede meyvede, bakliyatta da çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içerisinde. Önümüzdeki bir ay içinde bu işi çok daha kontrollü bir şekilde yöneteceğiz. Vatandaşın bu konuda ezilmesine tahammül edemeyiz. Bu tabii beyaz-kırmızı ette aynı şekilde bu süreci takipte tutuyoruz. Buradan esnaflara sesleniyorum eğer siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Lütfen yaptığınız işi hakkıyla yapın, vatandaşımıza zulüm etmeyin.”

Elon Musk’la da ilgili konuşan Erdoğan, “Uzayla ilgili müşterek çalışma yaptık, Türksat 4’ü gönderdik 5’e hazırlanıyoruz, Musk ile ortak çalışma durumu söz konusu. Bunun yanında müşterek neler yapabiliriz, bunu kendileriyle konuştuk” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder