26 Ocak 2021 Salı

Bahçeli’den tartışılacak suçlama: Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye gündemine oturan gazeteci ve siyasilere yönelik şiddet olayının ülkücü hareketle arasında bağ olmadığını ileri sürdü. Bahçeli şiddete maruz kalan gazeteci ve siyasiler için ise “Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler” ifadelerini kullandı.

BOLD – MHP lideri Devlet Bahçeli, siyasilere ve gazetecilere yönelik şiddet olaylarını değerlendirdi. Partisinin grup toplantısında tartışılacak açıklamalar yapan saldırılarla MHP’nin ilişkilendirilmesine karşı çıktı. Şiddet olayı için faili olarak ise mağdurları işaret etti.

“UCUZ BİR PROVAKASYON”

Evrensel’in haberine göre Bahçeli, “Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmak zorba ve zorlama bir isnattır. Taraf olmadığımız saldırının faili olarak gösterilmek ucuz bir provokasyon taktiğidir. Hiç kimse şiddet ihalesini üzerimize yıkmaya çalışmasın” ifadesini kullandı.

“SUÇ VE SUÇLUYU UZAKLARDA ARAMASINLAR”

Bahçeli diğer yandan tartışılacak bir çıkış yaptı. Saldırılarda şiddete maruz kalan isimleri hedef alan Bahçeli “Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışınlar suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar” dedi.

MHP’nin şiddet olayları ile bir araya getirilmesine tepki gösteren MHP lideri “MHP’yi şiddet yanlısı göstermek, sokak diline saplanıp kaldığını iddia etmek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır. Biz bu tuzağa düşmeyiz, kara kampanyalara asla teslim olmayız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu saldırıya uğramış, saldırıların arkasında MHP’nin olduğu ileri sürülmüştü.

Bahçeli’den tartışılacak suçlama: Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler… yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder