27 Ocak 2021 Çarşamba

Kim militan kim Nazi?

İktidar ve Ana Muhalefet partisi milletvekilleri birbirlerini 2 Dünya Savaşını başlatan ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı kana bulayan Nazilere benzetti.

BOLD – CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek’in ekranlardan yaptığı vali, kaymakam ve yargıçlara yönelik ‘militan’ benzetmesi sonrası AKP ve CHP arasında Nazi tartışması başladı.

O MEMURLAR MİLİTAN

Grup toplantısında AKP’den gelen itirazları değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu öğrencilerin evlerine giderek karne dağıtan Tekirdağ AKP İl Başkanını hatırlattı. Kılıçdaroğlu AKP’li Başkana öğrencilerin adresini veren Milli Eğitim’de görevli memurların militan olduğunu söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde de ‘militan’ polemiği vardı. Erdoğan, CHP’lilerin kendilerine oy vermeyenleri militanlıkla suçladığını belirterek, bu suçlamalara muhatap olanları Kılıçdaroğlu’na dava açmaya davet etti.

NAZİ AĞZINI BIRAKIN

AKP MYK toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen parti sözcüsü Ömer Çelik de ‘militan’ ifadesine sahip çıkan Kılıçdaroğlu’nu faşistlikle suçladı. Çelik, CHP liderini Nazi ağzı ile konuşmakla suçladı.

Çelik’e cevap CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den geldi. Özel, Erdoğan’ın söylemlerini Adolf Hitler’in siyasi söylemleriyle benzerliklerine değinerek Nazi suçlamasını iade etti.

Adalet reformu bu olsa gerek! AKP’den ‘tatil’ müjdesi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder