30 Mart 2021 Salı

AKP’nin haşhaşileri Meclis gündeminde: Ömerlerini ararken Kürşatlarını bulmuşlar

TBMM Genel Kurul’da bugün AKP, MHP ve CHP arasında kokain kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu tartışması yaşandı. Erdoğan’ın meşhur sözünü hatırlatan CHP’li Özel “Ömerlerini ararken Kürşatlarını bulmuşlar” dedi.

BOLD – Kokain kullanırken çekilen görüntüleri ortalığa saçılan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu TBMM’de günü konusu oldu. Meclis’te üç partinin grup başkanvekilleri Türkiye’nin tartıştığı Ayvatoğlu konusunu ele aldı.

AKP GARİP GUREBANIN SESİ

AKP ve Cumhur İttifakı olarak garip gurebanın gür sesi olmaya devam edeceklerini söyleyen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan: “Eğer bir hata yapan varsa onu kulağından tutup, götürüp yargı makamlarına teslim eden ve bu hukuk sürecini takip eden irade bizde var. Bunu yapmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP’yi taciz iddialarıyla suçlayan Özkan: “Taciz, tecavüzcülerin hesabını sormaktan elbette geri durmayacağız. Siyaset mekanizması olarak hukuk, adalet ve yargının daha iyi işlemesi için bizim yapmamız gereken budur” diye konuştu.

YOZLAŞMAYI GÖSTERİYOR

Kürsüye çıkan CHP’li Özgür Özel “AKP Ömerlerini aramak için yola düşecekti, Kürşatlarını bulmuşlar” dedi. Konuşmasının devamında Özel şunları kaydetti: “Bu ismin elbette tedaviye muhtaç bir tarafı var, o konuda acil şifalar dileriz ancak o fotoğraflar, o videolar ve bizatihi Kürşat Ayvatoğlu ismi, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin savrulduğu noktayı, yaşadığı çürümeyi, içinde bulunduğu yozlaşmayı gösteriyor. Harun olmak için yola çıkıp da Karun olanların ne noktalara savrulduğunu hep beraber ibretle takip ettik. Kürşatlarının o paraları nerelerden kazandığını, Kürşatlarının çektirdiği fotoğraflar değil ama kurduğu yakın ilişkileri ve Kürşatlarının yapmış olduğu nüfuz ticaretini gördük.”

BAMBAŞKA YERLERE GİDİYOR

Türk tarihine atıfta bulunan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’den Özel’e ‘Kürşat’ tepkisi geldi. Bülbül: “Kürşatlar demeye gerek yok, Kürşat bir tane. Kürşat dediğiniz zaman, bizim tarihimizde bambaşka yere gidiyor” dedi.

BİZE ÖMERLER LAZIM

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Erdoğan, 23 Ağustos 2019 yılında gerçekleştirilen AKP’nin 18. kuruluş yıl dönümü töreninde, büyük kongre sürecinin startını verirken yaptığı konuşmada: “Kanaat önderleri kimlerse kadromuzu onlarla güçlendireceğiz. Bize Ömerler lazım. Bu Ömerleri bulduğumuzda, şuanki konumumuzdan daha ileriki bir konuma geleceğiz, hiç endişeniz olmasın.” ifadelerini kullanmıştı.

AKP bu sefer de ‘teravih’ ile bölüyor

AKP’nin haşhaşileri Meclis gündeminde: Ömerlerini ararken Kürşatlarını bulmuşlar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder