3 Nisan 2021 Cumartesi

Yoğun bakımdaki Gergerlioğlu’nu mizansenle cezaevine kaçırdılar

Tutuklanıp Sincan Cezaevine konulduktan sonra fenalaşan ve Ankara Şehir Hastanesinde anjiyo olan Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yoğun bakım servisinden gizlice Sincan Cezaevine götürüldüğü belirtildi. Gergerlioğlu’nun oğlu Sahil Gergerlioğlu, “Babamı hastaneden adeta bir mizansen uygulayarak kaçırdılar” mesajı paylaştı. HDP de ‘korsanvari kaçırma’ açıklaması yaptı.

BOLD – Dün evinde darp edilerek gözaltına alınan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, anjiyo için getirildiği Ankara Şehir Hastanesinden mizansen uygulanarak Sincan Cezaevine kaçırıldı.

Gözaltına alınıp tutuklandıktan sonra kalp rahatsızlığı geçiren ve Ankara Şehir Hastanesinde anjiyo olan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun nerede olduğuyla ilgili bilgi alınamıyor. Gergerlioğlu’nun yattığı Kalp Damar Hastanesi önüne Sincan Cezaevine ait bir aracın çekilerek buradan çıkarılacağına dair izlenim verildiği, ancak Gergeriloğlu’nun hastanenin girişi yerine acil servisinden başka bir araca bindirilerek cezaevine götürüldüğü tahmin ediliyor. Oğlu Salih Gergerlioğlu, Twitter hesabından “Babamı hastaneden adeta bir mizansen uygulayarak kaçırdılar” mesajı paylaştı.

Resim

KORSANVARİ KAÇIRMA

Ankara Şehir Hastanesi önünde açıklama yapan HDP milletvekilleri de Gergerlioğlu’nun korsanvari bir yöntemle cezaevine götürüldüğü açıklaması yaptı. Açıklamada, “Biz vekiller olarak buraya geldik ve bilgi edinmek istedik ama Ankara Şehir hastanesinde bir kişi bile açıklama yapmadı. Hiç kimse bize vekilimizin sağlık durumu bilgisini vermedi. Bir araç getirildi ve sanki çıkarılacakmış gibi bir senaryo çizildi ve korsanvari bir biçimde milletvekilimiz buradan kaçırıldı. Sincan Cezaevi’ne götürüldüğünü tahmin ediyoruz. Bir milletvekili buradan basından, milletvekili arkadaşlarından korsanvari şekilde kaçırılmıştır” denildi.

POLİS DARP ETTİ

Dün evinde polislerin tartaklayarak gözaltına aldığı Ömer Faruk Gergerlioğlu, götürüldüğü Sincan Cezaevinde kalbinden rahatsızlandı. Bunun üzerine Ankara Şehir Hastanesine getirilen Gergerlioğlu, “Kolluktan darp gördüm. Böyle rezalet olmaz. Polis arabanın içinde beni yumruk vurmakla tehdit etti, küfürler etti” dedi. Avukat Bişar Abdi Alınak, sosyal medya hesabından Gergerlioğlu’nun darp edildiğine dair doktor raporunu paylaştı.

Resim

Yoğun bakımdaki Gergerlioğlu’nu mizansenle cezaevine kaçırdılar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder