21 Nisan 2021 Çarşamba

AKP’li Bostancı’nın oğlu genç yaşta genel müdür yapıldı

Kamuda AKP’li atamaları tam gaz devam ediyor. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kararıyla AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’nın oğlu Afşin Burak Bostancı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’ne atandı.

BOLD – Kamuda akraba atamaları hız kesmeden devam ediyor. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlara göre AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’nın oğlu genel müdür yapıldı.

AKP’Lİ NACİ BOSTANCI’NIN OĞLU

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarından AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’nın oğlu Afşin Burak Bostancı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü’ne atandı. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararında şu ifadeler yer aldı: “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Afşın Burak Bostancı atanmıştır.”

2019’DAN BERİ NÜKLEER DÜZENLEME KURULU ÜYESİYDİ

Uzun süredir İbrahim Halil Dere’nin vekaleten yürüttüğü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü görevine atanan Afşin Burak Bostancı, 2019 yılının Şubat ayından bu yana Nükleer Düzenleme Kurumu Kurul üyesi olarak görev yapıyordu. “Nükleer enerji sektöründeki faaliyetler ile radyasyonla ilgili tesis ve faaliyetleri düzenlemek ve denetlemek” amacıyla kurulan kuruma genç Bostancı’nın atanması tepki toplamıştı.

 

Ticaret Bakanı Pekcan’ı görevden aldı yerine Mehmet Muş’u atadı

AKP’li Bostancı’nın oğlu genç yaşta genel müdür yapıldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder