21 Nisan 2021 Çarşamba

Erdoğan, Saadet’le ittifak arayışlarını Asiltürk üzerinden sürdürüyor

Yeni ittifak arayışlarını sürdüren AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile ikinci kez bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelen ikili birlikte iftar yaptı.

BOLD – Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iftarda bir araya geldi. Erdoğan, Asiltürk’ü 7 Ocak’ta evinde ziyaret etmişti.

GÖRÜŞME İTTİFAK BAĞLAMINDA YAPILDI

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiltürk’ü kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabulde, Erdoğan ve Asiltürk birlikte iftar yaptı. Erdoğan, 7 Ocak’ta Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret etmiş, yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Asiltürk’ü evinde ziyaret etmesi, bu partinin Cumhur İttifakı’na katılabileceği yönündeki spekülasyonları artırmış, Erdoğan da Asiltürk görüşmesini ittifak bağlamında yaptığını doğrulamıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

İletişim Başkanlığı Erdoğan ile Asiltürk’ün bir araya gelmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü kabul etti.”

 

Bir AKP klasiği: Boğaz’daki yalısından ‘şükredin’ diyene var yoksula yok!

Erdoğan, Saadet’le ittifak arayışlarını Asiltürk üzerinden sürdürüyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder