22 Nisan 2021 Perşembe

Kripto Tosuncuk 2 milyar dolarla uçtu! Hangi AKP’li bakanla fotoğrafı çıktı?

Türkiye’nin yeni tosuncuğu, kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer milyarlarca dolarla sırra kadem bastı. Düne kadar çok az kişinin tanıdığı Özer hakkında kaçışının ardından siyasilerle bağlantısı dahil bir çok detay gün yüzüne çıktı. Türkiye’nin en çok konuşula ismiyle ilgili detayları Fatih Akalan Bold Medya’da değerlendirdi.

FATİH AKALAN | BOLD – Türkiye yeni bir Çiftlik Bank vurgunuyla karşı karşıya. Üstelik soygunun boyutu milyarlarca dolarla ifade ediliyor. Thodex isimli kripto para borsasının sahibi Faruk Fatih Özer, kimine göre 2 milyar kimine göre 10 milyar dolarla sırra kadem bastı. Ortada yüz binlerce mağdur var. Firmanın ortaya çıkışı hükümete yakın medyada pazarlanışı her şey çok tanıdık.

Skandalın ardında Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından makamında ağırlandığı görüntüler ortaya çıktı. Gazeteci Fatih Akalan, Bold Medya kanalında Türkiye’nin yeni ‘tosuncuk’ vakasına mercek tuttu.

Anne-babası gözaltına alınan Zeynep bebek evde yalnız bırakıldı mı?

Kripto Tosuncuk 2 milyar dolarla uçtu! Hangi AKP’li bakanla fotoğrafı çıktı? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder