23 Nisan 2021 Cuma

Bakanlarla kriminal pozlar

AKP’li bakanların skandallarla anılan isimlerle fotoğrafı artık klasikleşti. 2 milyar dolarlık Thodex vurgunu sonrası Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile İçişleri Bakanı Soylu’nun yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özer’i makamında ağırladığı ortaya çıktı.

BOLD – Thodex’in kurucusu ve sahibi Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına kaçması ve 400 bine yakın kişiyi mağdur etmesi Türkiye’nin bir numaralı gündemi haline geldi.

MAKAMINDA AĞIRLADI ANCAK ÇIKARTAMADI!

Thodex vurgununun ortaya çıkmasının ardından Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Fotoğrafın ortaya çıkması sonrası Çavuşoğlu, bakanlık makamında ağırladığı Fatih Özer’i ‘tanımadığını söyledi. Çavuşoğlu, “Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir” açıklaması yaptı.

SOYLU’DAN ‘İLGİLİ ŞAHSI TANIMIYORUM’ AÇIKLAMASI

Akşam saatlerinde ise bu kez de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Fatih Özer’le fotoğrafları yayınlandı. 2 milyar dolarlık vurgun yapan Özer’i makamında ağırlayan Soylu da bakan Çavuşoğlu gibi ‘İlgili şahsı tanımıyorum’ açıklaması yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, “İlgili şahıs Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019’da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Bakan Soylu'ya Kürşat Ayvatoğlu ile olan fotoğrafı soruldu: GBT mi alacağız fotoğraf çektirmeden önce - Haberler

AYVATOĞLU’YLA DA FOTOĞRAFI VAR

AKP’li bakanların Türkiye’nin konuştuğu skandallarla anılan isimlerle yanyana fotoğrafları normal bir haber haline geldi. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Soylu’nın arabasında kokain çeken ve pudra şekeriyle kendisini savunan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’yla da fotoğrafı çıkmıştı. Soylu, Ayvatoğlu fotoğrafı sonrası “Her gün tanımadığım, bilmediğim onlarca insanla fotoğraf çektirdim. GBT mi alacağız fotoğraf çektirmeden önce?” açıklaması yapmıştı. Soylu, HDP’li Aysel Tuğluk’un Ankara’daki cenazesine saldıran şahısların biriyle de fotoğrafı çıkınca ‘mahalle eşrafı’ savunması yapmıştı.

2 milyar dolarla kaçan Thodex kurucusunun Çavuşoğlu ile fotoğrafı çıktı

Bakanlarla kriminal pozlar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder