24 Nisan 2021 Cumartesi

Beşiktaş’ta Atiba şoku

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Beşiktaş’ta sakatlar kervanına bir yenisi eklendi. Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Aboubakar, Larin’in ardından kaptan Atiba Hutchinson da sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçı kadrosundan çıkarıldı.

BOLD – Şampiyonluk yarışında kritik viraja girilirken siyah beyazlıların sakatlıklarla başı dertte. Teknik Direktör Sergen Yalçın kadro kurmakta zorlanırken, Kayserispor maçına forvetsiz çıkacak.

AVANTAJINI KAYBEDİYOR

Sakatlıklarla başı dertte olan Beşiktaş, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarından 3 puan çıkaramadı. Kara Kartallar, şampiyonluk yolundaki puan avantajını da yitirdi. Fenerbahçe ve Galatasaray ile olan puan farkı üç ve altı puana geriledi. Beşiktaş, Kayserispor maçından da 3 puan çıkaramazsa Fenerbahçe’nin kazanması halinde puanlar eşitlenecek.

SERGEN HOCANIN ANTRENMAN PROGRAMI

Uzun süredir sakatlıkları bulunan Ajdin Hasic’in ardından Cenk Tosun ve Abuobakar sezonu kapattı. Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Atiba Hutchinson’ın sakatlıklarının ne zaman sona ereceği netleşmedi. Arka arkaya gelen sakatlıklar sık maç trafiğine bağlanırken, Sergen Yalçın ve ekibinin futbolculara yönelik antrenman programı da sorgulanmaya başladı.

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşması bu akşam saat 19.30’da başlayacak.

 

Beşiktaş’ta Atiba şoku yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder