27 Nisan 2021 Salı

MHP’li Semih Yalçın şimdi de Sami Selçuk’u hedef gösterdi

Hedef gösterdiği kişilerin saldırıya uğradığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bu kez eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk’u işaret etti. Yalçın, Selçuk için “Müptezel. Haddini aştı” dedi.

BOLD – MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Cumhuriyet’te yayınlanan yazı ve röportajının ardından eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk’a, “Müptezel” diyerek hakaret etti.

ÖNCE BAHÇELİ HEDEF GÖSTERDİ

Sami Selçuk Cumhuriyet’te çıkan yazısının ardından Devlet Bahçeli tarafından hedef alındı. Bahçeli’ye verdiği yanıtta, “Mertlikten ve namertlikten söz edenlerin önce kendilerinin mert olması gerekir” diyen Selçuk, “Sövgüler eski deyişle muhayyerdir. Değişmez huyları, sahibine geri dönüp onu vurmasıdır. Hakaretlerle düşünceleri ve hukukun dediklerini çürütemezsiniz” dedi.

“SELÇUK HADDİNİ AŞTI”

Sami Selçuk’un Bahçeli’ye yönelik eleştirilerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yanıt verdi. Yalçın, yanıtında Selçuk’a “Müptezel” şeklinde hakaret ederken, darbe heveslilerinin istediği ortamı hazırlamakla suçladı. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hukuk nosyonunu ve Yargıtay’ın kurumsal kimliğini siyasete malzeme ve vasıta yapan Selçuk haddini aşmış, eskiden mensubu olduğu kurumun geleneklerine aykırı hareket etmiştir” dedi.

SELÇUK’UN BAHÇELİ ELEŞTİRİSİ MAKSATLI

Selçuk’u hukukçu kimliğini bir tarafa bırakarak siyaset yapmaya soyunmakla suçlayan Yalçın, Selçuk’un Bahçeli’ye yönelik eleştirilerinin ise maksatlı olduğunu savundu. Yalçın açıklamasında, “Sabık başkanın bu fevkalade sorumsuz ve acemice, hatta hamakatın zirvesindeki açıklaması; yangına körükle gitmekten, toplumsal paniği körüklemekten ve halkı ümitsizliğe sevk ederek darbe heveslilerinin istediği ortamı hazırlamaktan başka bir işe yaramayacaktır” dedi.

HEDEF GÖSTERDİKLERİ DARBEDİLDİ

MHP’li Yalçın’ın daha önce sosyal medyadan hedef gösterdiği birçok isim saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan isimler arasında gazeteci Levent Gültekin, Gelecek partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Sabahattin Önkibar, Yavuz Selim Demirağ ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu bulunuyor. Özdağ ve Uğuroğlu saldırıyla ilgili MHP’li Yalçın’ı suçlamıştı. Saldırıları sahiplenmeyen Yalçın ise “Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler” demişti.

Türkiye açlığa kapandı: 41 maaşlılar ne yapacak?

MHP’li Semih Yalçın şimdi de Sami Selçuk’u hedef gösterdi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder