30 Nisan 2021 Cuma

Sokakta lebalep tam kapanma!

Tam kapanmanın ilk gününde İstanbul caddeleri yine lebalep doldu. Cadde ve sokaklar ile toplu taşımadaki normal günleri aratmayan doluluk vardı.

BOLD – 17 günlük tam kapanma döneminin ilk iş gününde, İstanbul trafiğinde ve toplu ulaşımda aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Bu durum tam kapanmayı tartışmalı hale getirdi.

BİRÇOK NOKTADA TRAFİK KİLİTLENDİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, kabine toplantısının ardından duyurduğu 17 günlük tam kapanma başladı. Ancak, kapanmaya rağmen İstanbul’da trafik oluştuğu ve toplu taşımada yoğunluk yaşandığı görüldü. Kapanmanın ilk gününde Avcılar ve Küçükçekmece’de D-100’de yoğun trafik yaşanıyor. Hem İstanbul hem Edirne istikametine polis ekipleri tarafından kurulan denetim noktalarından geçen sürücüler, trafiği kilitlemiş durumda.

EK METRO SEFERLERİ DÜZENLENDİ

Metro İstanbul tarafından yolcu yoğunluğu yaşandığı belirtilerek ek seferler düzenlendiği açıklandı. Metro İstanbul, Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Hatlarımızda yaşanan yolcu yoğunluğu nedeni ile yoğun olan hatlarımızda ek seferler düzenlenmektedir” ifadelerine yer verdi.

Kıbrıs’ta anlaşma umudu bir başka bahara kaldı: Gelecekte Türk tarafını neler bekliyor?

 

Sokakta lebalep tam kapanma! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder