29 Nisan 2021 Perşembe

PKK’nın kökünü TGRT kazıdı

TGRT televizyonu Cem Küçük’ün programında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonlarını açık etti. PKK’nın kökünün kazındığının duyurulduğu programda, Mehmetçiğin Kandil’e çıkacağı açıklandı.

BOLD – Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak ve Türkiye sınırları içinde operasyonlarını aralıksız devam ettiriyor. Kuzey Irak’ta Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek operasyonları devam ediyor. Hakkari ve Şırnak hattında ise Eren Kazan Oğul operasyonları başlatıldı.

Operasyonları haber yapan TGRT televizyonu ise TSK’nın 30 yılı aşkın süredir devam eden PKK ile mücadelesini ‘sulandıracak’ ifadeler kullandı. Cem Küçük ve Ahmet Sözcan Jandarma özel harekat, polis özel harekat ve korucuların katıldığı operasyonlar “Teröristin kökü kazınacak. Barındıkları yerler tek tek bulunacak imha edilecek. Sınırlı sayıdaki 300 terörist yok edilecek” dedi.

BİR SONRAKİ AŞAMA KANDİL

Terör örgütünün Türkiye’nin gündeminden çıkarılacağını kaydeden gazeteciler,  Kuzey Irak’taki terörist varlığının da ortadan kaldırılması için 5 binden fazla güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonların uzun süre devam edeceğini belirtti.  Cem Küçük “Bir sonraki aşama Kandil olacak.” diyerek Mehmetçiğin hedefini açık etti. Bu açıklamaların ardından PKK mensuplarının Kandil’de önlem alacağına dikkat çeken güvenlik uzmanları, televizyon ve gazete yayınlarında hassasiyet gösterilmesi tavsiyesinde bulundu.

KUZEY IRAK’A ÜS

TSK’nın ABD ile işbirliği içinde daha önce açtığı Irak’ın Kuzey’indeki üsleri kapatmasını unutan Cem Küçük ve Ahmet Sözcan, Kuzey Irak’a geçici ve kalıcı yeni üsler kurulacağını da iddia etti.

PKK’nın kökünü TGRT kazıdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder